Flyselskap

Ny rute fra CPH til kanadiske Montreal med Air Canada

til kanadiske Montreal
Boeing 787-9 settes inn på ny rute fra CPH til Montreal. Foto: Air Canada.

Fra neste sommer kan du fly direkte fra København til kanadiske Montreal. Det skjer når Air Canada åpner en ny direkterute med fem ukentlige avganger fra CPH til den fransktalende millionbyen. Med den nye ruten vil danskene få enda bedre muligheter til å komme seg rundt i Canada og resten av Nord-Amerika.

Montreal sammenlignes ofte med Paris. Canadas nest største by er både elegant og storslått og er den største byen i den fransktalende delen av Canada. Med sine nesten to millioner innbyggere, tilbyr Montreal en helt spesiell storbyatmosfære med mange severdigheter, kunst, kultur og gode spisesteder.

Neste sommer blir det enda enklere å komme seg fra København til Montreal når Air Canada starter med fem direktefly i uken.

Ny rute fra CPH til kanadiske Montreal

Det betyr mye at Air Canada utvider sine ruter og begynner å fly direkte mellom København og Montreal. Det er virkelig gode nyheter med nok en lang interkontinental rute ut av CPH. Det styrker København lufthavns posisjon som et av de viktigste trafikknutepunktene i Nord-Europa.

Peter Krogsgaard kommersiell direktør ved København lufthavn.

 

 

Vi er glade for å kunngjøre utvidelsen av rutenettverket vårt fra Danmark til Canada.

Marc Sam, Country Manager for Air Canada i Skandinavia, Finland og de baltiske landene.

Som det eneste flyselskapet som tilbyr en direkte rute mellom København og Montreal, vil våre nye fly gi våre kunder i Norden et enda større valg. Det er både muligheten til å dra nytte av en direkte tilgang til Montreal – og så er det muligheten å reise videre til over 40 destinasjoner over hele Canada og USA.

Air Canada har allerede en direkterute mellom København og Toronto. Med den nye ruten til Montreal vil Air Canada ha ti avganger i uken mellom København og Canada.

Air Canada har et stort rute nettverk i Nord-Amerika, og den nye ruten til Montreal gir svært gode muligheter for dansker til å komme seg rundt i Canada og resten av Nord-Amerika – akkurat som det vil gi flere kanadiere og amerikanere bedre muligheter til å reise til Skandinavia . Peter Krogsgaard er sikker på at den nye ruten vil komme både næringslivet og reiselivet til gode i begge land.

Air Canada Signature Suites i Business Class. Foto: Air Canada.

Air Canada vil begynne å fly mellom København og Montreal i juni 2023. Selskapet vil utplassere en Boeing 787-8 Dreamliner på ruten med plass til 255 passasjerer i en tre-klasse konfigurasjon.

1 comment

Comments are closed.