Flyselskap Star Alliance

Innsjekking på Seoul Station City-Airport Terminal med Lufthansa

Seoul Station City-Airport Terminal
Fortsatt på vingene for Lufthansa i 2024. Foto: Lufthansa.

Lufthansa-kunder kan nå sjekke inn til sine flyreiser på Seoul Station City-Airport Terminal. Ikke ulikt et tilbud som finnes i Hong Kong.

  • Kunder kan sjekke inn bagasjen direkte til sin endelige destinasjon samt fullføre immigrasjonsprosedyrer før de ankommer flyplassen.
  • Lufthansa er det eneste utenlandske flyselskapet som tilbyr slike tjenester til passasjerer i Korea.

Lufthansa startet sin første flyvning fra Frankfurt til Seoul den 31. oktober 1984 med en mellomlanding i Anchorage, Alaska. Denne jomfruturen – om bord på en B747 – gjorde Seoul til den 128. byen i Lufthansas globale nettverk. Syv år senere begynte Lufthansa å fly direkte fra Tyskland til Sør-Korea. Noe som ytterligere styrket forbindelsen mellom disse to landene.

Med beskjedne begynnelser som inkluderte en mellomlanding i Alaska, fortsetter Lufthansas tilstedeværelse på den koreanske halvøya å akselerere i dag. For første gang utenfor Europa, tilbyr et samarbeid med den koreanske jernbaneleverandøren KTX en intermodal (jernbane og luft) bærekraftig transportløsning for passasjerer i Korea.

Seoul Station City-Airport Terminal

Med dette partnerskapet kan Lufthansa-passasjerer nå reise til og fra Seoul-Incheon internasjonale lufthavn (ICN) til 8 KTX-destinasjoner nasjonalt. Det inkluderer Busan, Dongdaegu, Gwangju, Ulsan, Pohang, Yeosu, Mokpo og Jinju på én billett. Passasjerer som benytter vår Rail & Air-løsning med KTX, samt alle passasjerer som tar AREX Airport Railroad Express fra Seoul Station til Incheon internasjonale lufthavn, kan nå nyte en sømløs reiseopplevelse med Lufthansa. De har bekvemmeligheten av å få ombordstigningskortene sine, sjekke inn bagasjen på Seoul Station City-Airport Terminal, og fullføre immigrasjonsprosedyrer før de ankommer flyplassen.

I Lufthansa Group transformerer vi reiseopplevelsen med hvert skritt. Vår banebrytende innsjekkingsfasilitet på Seouls hovedjernbanestasjon redefinerer bekvemmelighet samtidig som vi fremmer bærekraft, og tilbyr reisende en sømløs og miljøvennlig reise.

Leandro Tonidandel, Lufthansa Groups landssjef i Korea.

Lufthansa er det eneste utenlandske flyselskapet som tilbyr slike tjenester til passasjerer i Korea som en virkelig unik tjeneste som lanseres i dag. Etter nylig å ha kunngjort 17 ukentlige frekvenser mellom Europa og Korea, samt den første direkte forbindelsen mellom Seoul og Zürich, representerer denne nye innsjekkingsfasiliteten på Seoul Station City-Airport Terminal Lufthansa Groups forpliktelse til Korea.