Flyselskap Oneworld

oneworld ønsker Fiji Airways velkommen som sitt 15. fullverdige medlem

Fiji Airways
Foto: Oneworld alliance.

oneworld®, verdens ledende flyselskapsallianse, har kunngjort at Fiji Airways blir det 15. fullverdige medlemmet i alliansen.

Fiji Airways, flaggskipet til Fiji og Sør-Stillehavet, har vært en verdifull del av oneworld-alliansen de siste fem årene som en oneworld connect-partner. I løpet av denne tiden har flyselskapet utviklet samarbeidsforbindelser med alle oneworld-medlemsflyselskaper, noe som har banet vei for en mer sømløs integrasjon som fullverdig medlem. Fiji Airways’ overgang til fullverdig medlemskap vil starte umiddelbart og fullføres innen de neste 12 månedene.

Det er et veldig varmt bula, eller hallo, til Fiji Airways når vi ønsker dem velkommen som vårt 15. fullverdige medlem i oneworld-alliansen. Fiji Airways er allerede en del av oneworld-familien, ettersom vi har hatt et svært vellykket forhold siden flyselskapet ble med som en oneworld connect-partner for fem år siden. Med sin enorme vekst, prisvinnende produkter og tjenester, og akselerasjon av forbindelser med alle oneworld-medlemsflyselskaper, vil Fiji Airways styrke vår posisjon som den fremste flyselskapsalliansen for internasjonale globale reisende.”

Nat Pieper, oneworlds administrerende direktør.

 

 Jeg er ekstremt stolt av å kunngjøre vårt fullverdige medlemskap i den prisbelønte oneworld-alliansen, som markerer et betydelig skritt i vårt engasjement for å tilby enestående service og tilkobling. Som et fullverdig medlemsselskap er vi glade for å forbedre reiseopplevelsen for oneworld-alliansens frequent flyers, tilby bedre tilgjengelighet til Fiji og Sør-Stillehavet, og sikre sømløse forbindelser og minneverdige reiser for Fiji Airways kunder over hele alliansens nettverk.

Andre Viljoen, administrerende direktør og CEO i Fiji Airways.

Fiji Airways, med sitt knutepunkt på Nadi internasjonale lufthavn. Selskapet betjener 26 destinasjoner i 15 land og territorier globalt, inkludert oneworld-knutepunkter i Sydney, Hong Kong, Los Angeles og Tokyo. Flyselskapet Fiji  Link, et heleid datterselskap av Fiji Airways, vil bli et tilknyttet flyselskap i oneworld og utvide alliansens nettverk ytterligere ved å bringe sine innenlandsflyvninger til Suva, Nadi, Labasa, Taveuni og Kadavu; samt regionalt til Stillehavsøyene Tonga, Samoa, Tuvalu og Vanuatu. Fiji Airways kunngjorde nylig rekordstore årlige overskudd og inntekter for 202 Selskapet fraktet 2,2 millioner passasjerer på sine flyvninger, og tilbyr 2,8 millioner seter. Med en enestående vekst, økt kapasitet og flåteforbedring med nye toppmoderne Airbus A350-fly, er Fiji Airways godt rustet til å fortsette sin vekst nå som et fullverdig oneworld-medlemsselskap, og tilbyr enda flere flyvninger og nye ruter som svar på den økende kundeen etterspørselen.

Fiji Airways.
Foto: Fiji Airways.

Hva tilbyr Fiji Airways ?

Som et fullverdig medlem i oneworld vil selskapet tilby oneworld Emerald, Sapphire og Ruby-kunder en full pakke med oneworld-fordeler. Inkludert opptjening og innløsning av miles, opptjening av statuspoeng, prioritert innsjekking og boarding samt tilgang til lounger. På samme måte vil Fiji Airways’ toppkunder få tilgang til alle oneworld-prioriteringsfordeler. Inkludert et nettverk på nesten 700 business- og First Class lounger globalt Samt nylig åpnet oneworld-merkede lounger på Amsterdams Schiphol og Seouls Incheon flyplasser.

Flyselskapet  startet opprinnelig å fly 1. september 1951 og har nå en flåte på 21 fly, inkludert Airbus A350, Airbus A330 og Boeing 737.

2024 markerer 25-årsjubileet for oneworld-alliansen, som ble grunnlagt i 1999 av American Airlines, British Airways, Cathay Pacific og Qantas. Senere i år vil Oman Air bli det 14. medlemsselskapet i alliansen. Selskapet slutter seg til Alaska Airlines, American Airlines, British Airways, Cathay Pacific Airways, Finnair, Iberia, Japan Airlines, Malaysia Airlines, Qantas, Qatar Airways, Royal Air Maroc, Royal Jordanian og SriLankan Airlines.