Flyselskap SAS EuroBonus SkyTeam

Delta One Lounge på New York-JFK: En ny æra for premium reiseopplevelse

Delta One Lounge JFK
Delta One Lounge JFK. Foto: Delta

Delta ønsker gjestene velkommen til sin nyeste og mest eksklusive destinasjon: Delta One Lounge på New Yorks John F. Kennedy International Airport.

Plassert mellom Concourse A og B i Terminal 4, like ved hovedsikkerhetskontrollen, er Delta One Lounge på over 39 000 kvadratfot den første i sitt slag og større enn noen Delta Sky Club. Loungen tilbyr et bredt spekter av opplevelser og fasiliteter for premium reisende, inkludert gourmetmat, spa-lignende velværebehandlinger og betjent parkering. Delta One-billettinnehavere kan skreddersy sin egen unike loungeopplevelse, basert på hva reisen deres krever.

Dette representerer en ny standard for oppgradert service – en som komplementerer Deltas mest premium tilbud ombord og bringes til live av den signaturgjestfriheten som Delta er kjent for.

En uforglemmelig opplevelse

Våre team har ikke spart på noen detaljer for å sikre at gjestene i Delta One Lounge får en virkelig minneverdig opplevelse, sier. Dette er en ny æra for Delta – denne loungen hever standarden på alle områder, fra fasilitetene til mat- og drikketilbudene til nivået av personlig service. Vi ønsker at våre gjester skal føle forskjellen her; dessuten vil vi at de skal føle seg velkommen og verdsatt fra det øyeblikket de trer inn døren.

Claude Roussel, visepresident for Delta Sky Clubs og Lounge Experience.

En hyllest til New York

Atmosfæren i Delta One Lounge er tro mot magien i Manhattan – når du trer inn, vil du glemme at du er på en flyplass.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Lounge-interiøret har referanser til kjente steder i New York, med gjennomtenkte detaljer som vil glede både New Yorkere og designentusiaster. Premiumbaren, som serverer raffinerte varianter av klassiske cocktails, har et fremtredende Art Deco-inspirert lysarmatur. Markedet og bakeriet har en hvit marmorbenk inspirert av retro delikatesseforretninger, og mosaikkflisene i fan-form i markedets spiseområde hyller kjente New York-brasserier.

Høy mote og velvære

Deltas nylig annonserte samarbeid med Missoni er også reflektert i loungen. DSesigndetaljer som pynteputer, vaser og kaffebordbøker med det signaturzigzag-mønsteret til det italienske motehuset.

Loungen tilbyr også en rekke velværetilbud, inkludert ni reserverbare avslapningskapsler med fullkroppsmassasjestoler og napstoler, behandlinger fra Grown-Alchemist-sertifiserte terapeuter, og mer.

Kulinariske opplevelser og mer

For matentusiaster har loungen en 140-seters brasserie-restaurant som tilbyr en treretters måltidsservice. Restaurant Associates og Union Square Events (et Danny Meyer-konsept) har samarbeidet for å løfte den kulinariske opplevelsen i Delta One Lounge, med retter som Hamachi crudo, biff tartar og lasagne Bolognese.

Delta One lounge.
Alle foto: Delta Airlines

I tillegg til restauranten kan gjester nyte premium gjestfrihet med drikkevognservice som lar deg nyte mat og drikke uten å forlate setet ditt.

Delta One Lounge – et end-to-end premium reiseopplevelse

Loungen forsterker Deltas forpliktelse til å levere en premium opplevelse fra start til slutt, fra innsjekking til bagasjeutlevering. Flyselskapets kunder blir møtt av et team av Elite Service-agenter som tilbyr hvite hansker-service, varme håndklær og lette forfriskninger.

Delta One Lounges på LAX og Boston Logan International vil åpne senere i år. Og vil utvide den end-to-end premium opplevelsen til flere kunder i flere knutepunkter.

Detaljer om inngang i Delta One lounge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.