Flyselskap SAS EuroBonus SkyTeam

SAS vil stoppe ruten til Shanghai (PVG)

Hit flyr SAS Slutt for SAS SAS vil stoppe
SAS vil stoppe ruten til Shanghai. Foto: Pixabay.com

SAS vil stoppe sine flyvninger mellom København og Shanghai (PVG) fra 10. november 2024.

Denne avgjørelsen er basert på markedssituasjonen og selskapets vurdering av ressursbruk. Selv om SAS avvikler denne ruten, forblir Kina en viktig region, og SAS vil følge utviklingen nøye for å se om de kan gjenoppta ruten i fremtiden.

Passasjerer vil bli tilbudt ombooking på Air France og KLM sine flyvninger, eller få mulighet til refusjon. SAS beklager eventuelle ulemper dette medfører for kundene.

Vi vurderer kontinuerlig vårt rutenettverk for å optimalisere ressursene og møte etterspørselen. På grunn av dagens markedssituasjon, inkludert en ubalansert konkurranse hvor kinesiske flyselskaper kan fly over russisk luftrom, mens europeiske selskaper ikke kan, har vi tatt den vanskelige beslutningen om å midlertidig stoppe flyvningene til Shanghai. Kina forblir imidlertid et nøkkelmarked for SAS, og vi vil følge utviklingen nøye for å vurdere fremtidige muligheter for å gjenoppta ruten, samtidig som vi fortsetter å tilby våre tjenester gjennom andre destinasjoner i Asia.

Alexandra Lindgren Kaoukji, Head of External Communication & PR.

For mer informasjon, besøk SAS’ nettsider.

SAS, Skandinavias ledende flyselskap, flyr 30 millioner reisende i året til, fra og i Skandinavia. Vi knytter sammen våre tre knutepunkter – Oslo, København og Stockholm – med over 125 reisemål i Europa, USA og Asia. Inspirert av vår skandinaviske arv og bærekraftige verdier, vil SAS ta et globalt lederskap for en mer bærekraftig luftfart. Vi skal redusere de totale CO2-utslippene med 25 prosent innen 2025, blant annet ved å benytte mer fornybart drivstoff og investere i den mest moderne flåten i Europa. I tillegg til flyselskapet tilbyr SAS tjenester innen ground handling, teknisk vedlikehold og flyfrakt. SAS er en av grunnleggerne av Star Alliance™ og kan sammen med våre partnere tilby nesten 19 000 daglige flyvninger til over 1300 reisemål over hele verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.