Flyselskap

QATAR: Super-tilbud fra Stockholm – Arlanda

QR787

Nok en runde super-tilbud med QR fra Stockholm Arlanda

Qatar Airways – har stort sett alltid gode tilbud til destinasjoner i hele sitt rute-nettverk. Dette er kanskje det beste jeg har sett på lenge. Eneste aberet er at avreise er fra Stockholm. I screen-shot under har jeg enkelt endret avreise fra Oslo til den svenske hovedstaden Stockholm og flyplass koden ARN, og tilbudet dukker opp i SEK.

QR-offer

Tilbudet over er en tur/retur reise i Qatar Airways prisbelønte Business Class, og går via selskapets Hub – Doha, Qatar. Reisen videre til Emiratet Dubai, UAE foregår i Qatar Airways første-klasse, og man får da anledningen til å besøke selskapets First-class lounge i Doha.

En rekke andre destinasjoner er også på tilbud.

Booking skjer på Qatar Airways sine egne hjemmesider.

Prisene er gyldig til og med utreise i mai 2017. Ruten fra Stockholm Arlanda flys av de super-moderne Boeing 787-8 Dreamliner.

Har du benyttet deg av tilbudet til QR ?

 

 

 

%d bloggere liker dette: