Flyselskap

SAS flyr til Gambia for Apollo

østkysten av usa Gambia
SAS Business Class ombord på A321LR. Foto: SAS.

Ettersom eventyrlysten blant dansker vokser, utvider Apollo sin portefølje av reisemål. Det nyeste tilskuddet er Gambia, som blir reisearrangørens tredje destinasjon i Afrika.

Etter pandemien har vi sett en klar økning i etterspørselen etter nye reisemål – spesielt i vintermånedene. Flere og flere ønsker å oppleve nye steder, lære om nye kulturer, prøve nye smaker og utvide sin horisont – og alle disse feriebehovene kan oppfylles i Gambia.

Glenn Bisgaard, salgssjef hos Apollo.

Selv om Gambia kanskje er Afrikas minste land, er det store opplevelser og aktivitetsmuligheter som står i kontrast til landets lille størrelse. Gambias kilometerlange sandstrender er selvfølgelig en attraksjon i seg selv. Men reisende har også muligheter som å padle kajakk i måneskinn, utforske nasjonal- og kulturparker, lære å lage lokal mat, gå på skattejakt på fargerike markeder, og å skjemme seg selv bort med en dag om bord på en båt på den berømte Gambia-elven.

“I Gambia er tempoet avslappet, men mulighetene er mange. Det er rikelig anledning til å slappe av på gode hoteller, hvis det er det man foretrekker. Men man kan også fylle ferien med opplevelser, vekke sansene på nye måter og oppleve smaker man sent vil glemme. Variasjonen og den relativt korte reisetiden gjør Gambia til et utmerket reisemål for alle – fra familier med barn og vennegrupper til velstående voksne og aktive reisende,” forklarer Bisgaard.

langdistanseflyvninger
SASPhotographer Andy Prhat

Et enestående flyprodukt med SAS

Reisen til Gambia med Apollo blir verken kjedelig eller komplisert. Den direkte flyvningen fra København til Banjul utføres med en SAS A321neo LR, samme flytype som flyselskapet bruker på langdistanseruter til for eksempel New York. Dette betyr at Apollos reisende har totalt tre forskjellige klasser å velge mellom når de reiser til Gambia: SAS Charter Standard, SAS Charter Plus og SAS Charter Business.

“Det er ingen tvil om at dette vil bli en av verdens beste charterflyvninger. Her snakker vi om en unik og førsteklasses flyopplevelse fra start til slutt, som ingen annen charterflyvning kan måle seg med på det skandinaviske markedet,” legger Bisgaard til.

Apollos første fly fra København til Gambia går av stabelen 5. november 2024, med siste avgang 1. april 2025. Reisearrangøren vil tilby ti hoteller i forskjellige kategorier, fordelt på ulike områder langs hele kysten, inkludert Kololi, Kotu og Bakau (Cape Point).

Praktisk informasjon om flyvningen til Gambia

På Apollos nye direkte rute fra København til Banjul kan reisende velge mellom tre forskjellige flyklasser: SAS Charter Standard, SAS Charter Plus og SAS Charter Business. Alle klasser inkluderer to måltider per rute, individuelle HD-skjermer med innebygd underholdning, og håndbagasje. Velger du å oppgradere til SAS Charter Business eller SAS Charter Plus, inkluderer dette også:

  • Fast Track (ved avgang fra CPH)
  • Tilgang til SAS Lounge (ved avgang fra CPH)
  • Prioritert innsjekk og boarding (ved avgang fra CPH)
  • A la carte-meny
  • Velkomstdrink
  • Generøs buffet med fine viner, frukt og snacks
  • Underholdningssystem med 15,5″ HD-skjerm
  • Innsjekket bagasje på 40 kg (delt i to kofferter)
  • Håndbagasje på 8 kg
  • Gratis WiFi
  • Fullt flatt sete
  • Plass i forkabinen
  • Bredere sete (52 cm) med 112 cm seteavstand

9 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.