Flyselskap

Emirates oppgraderer Dubai lounge for 90 millioner

Emirates oppgraderer

Emirates-reisende med loungetilgang har noe å glede seg til neste gang de tar turen innom Dubai. Etter to år med oppussing og oppgradering i tråd med en gjennomgående forståelse for hva som utgjør den ultimate reiseopplevelsen for passasjerene, er den nye loungen klar for å ta imot premium-kundene.

Blant nyhetene i lounge-tilbudet finner vi eksklusive partnerskap med Moët & Chandon, norske Voss vann og Costa Coffee.

Emirates oppgraderer – Storsatsing

Emirates har gjennomført en stor oppussing av sin Business Class lounge på Terminal B på Dubai International Airport. Prosjektet til 90 millioner kroner tok to år å fullføre, og er en del av flyselskapets kontinuerlige investeringer i å forbedre og oppgradere sine produkter for en sømløs og fornøyelig reiseopplevelse.

Emirates’ premium-kunder kan nå se frem til en forbedret loungeopplevelse med tre nyheter innenfor Emirates Business Class Lounge. De nye mat- og drikkekonseptene henvender seg til så forskjellige retninger som barista-kaffe i samarbeid med Costa Coffee, sunnere alternativer og helsefokus med norske Voss Water, samt en eksklusiv Moët & Chandon champagnebar.

Det nye tilbudet kommer i tillegg til sju andre serveringssteder i loungen, som har gourmetmat og et bar tilbud, som inkluderer vin, brennevin og champagne.

All mat og drikke som tilbys i salongen er gratis for Emirates First Class og Business Class kunder, samt Platinum-, Gold- og Silver-medlemmer i Emirates Skywards – flyselskapets bonusprogram.

Barista-opplevelse


Kunder som passerer gjennom Emirates Business Class lounge og trenger en koffeindose kan døgnet rundt nyte gratis drikker laget av Costa Coffee baristaer, samt et friskt utvalg av kaker. Kaffebaren tilbyr Costas signaturdrikker laget ved hjelp av den unike Mocha Italia espressoblandingen.

Helsestasjonen

For den helsebevisste passasjeren, har Emirates introdusert Health Hub i samarbeid med norske Voss vann. Med en økende etterspørsel etter helse, trivsel og mer næringsrik mat, er Emirates det første flyselskapet med en egen helseavdeling i sin lounge.

Det nye serveringsstedet gjør det mulig for reisende å få orden på væskebalansen og lade opp med et utvalg av frukt og vann før sin neste flyreise. Det tilbys også en sunn meny av gourmet-smørbrød, wraps og salater. Sunne drikkevarer som juice og smoothies er også tilgjengelig.

Emirates oppgraderer

Champagnebar

Kunder som ønsker å slappe av med et glass bobler før flyturen kan se frem til Moët & Chandons champagnebar laget eksklusivt for Emirates. Det er den første i sitt slag til å bli plassert på en flyplass, og forsterker Emirates og Moët Hennessys lange samarbeid over 25 år.

Moët Hennessy champagne er en bærebjelke i Emirates-opplevelsen, men dette er første gang et flyselskap serverer fire av Moët & Chandons fineste champagner på ett sted. For å gjøre opplevelsen fullendt serveres det også et utvalg kanapeer, både søte og salte, spesielt tilpasset hver enkelt champagne. Forfriskningene nytes i den elegante baren, utformet som en gyllen bølge, dekorert med bladgull.

I løpet av neste år ønsker Emirates å forbedre kundeopplevelsen ytterligere ved å innføre en sportsbar og en cocktailbar i sine salonger.

En av seks Emirates-lounger på flyplassen


Business Class Lounge i terminal B er en av seks Emirates-lounger på Dubai International Airport, og en del av nettverket med 39 flyplass-lounger på store flyplasser rundt om i verden.

Med plass til 1500 reisende har den nyoppussede loungen fått en kapasitetsøkning 40 prosent. I tillegg til de nye serveringsstedene har barnas lekeområde blitt dobbelt så stort, samtidig som Timeless Spa har blitt pusset opp og tilbyr hår-, skjønnhets- og terapibehandlinger.

Lounge-gjestene kan også nyte en oppfriskende dusj, slappe av i stilleområder, holde seg oppdatert med nyheter og direktesendt sport, eller benytte gratis Wi-Fi.