Hotel

Medlemstilbud for Nordic Choice Club på The Thief

Vi postet for en drøy uke siden at Nordic Choice hadde vunnet en Grand Travel Award 2017 for kjedens hotel «The Thief» på Aker Brygge. Nå tilbyr det samme hotellet et helt spesielt medlemstilbud for medlemmer av Nordic Choice Club.

Er du ikke medlem av Nordic Choice Club, kan du melde deg inn her.

Medlemstilbudet tilbyr overnattinger på hotellet for NOK 2222,- pr. natt.

medlemstilbud

Medlemstilbud inkluderer

Overnatting for 2 personer i dobbelt rom med frokost. Fri bruk av WIFI samt inngang til SPA.

Medlemmer av Nordic Choice Club opptjener poeng ved overnatting på The Thief.

Om The Thief

Beliggende mellom det ikoniske Astrup Fearnley-museet, kanalene på Tjuvholmen og Oslofjorden, har mange av hotellets  118 rom strålende utsikt. Frekk eleganse med klare referanser til samtidskunst og -design er fellesnevneren for THIEFFURNISHING. Internasjonale og norske designere som Antonio Citterio,  Jonathan Adler, Bruno Rainaldi, Tom Dixon, Anne Haavind og StokkeAustad står bak møbler og dekor.

Hotellets egen kunstkurator har håndplukket kunst til hvert enkelt rom og suite fra samlingen THIEFART.

Hotellet har fem romkategorier på THETHIEF. Enten du velger THEOSLO SUITE – toppsuiten på 160 m2 med utsikt fra privat takterrasse – eller et av Oslos flotteste standardrom, står komfort i høysetet. Alle rom har skreddersydde løsninger og originale detaljer som skaper en intim og personlig atmosfære.