Hotel

DUBAI: 6 flotte hotell i denne fantastiske byen

6 flotte hotell

 

Mange forbinder Dubai med store kjøpesentre, verdens høyeste bygninger, herlige strender og mye luksus. Alt dette stemmer. Vi har valgt ut seks charterhotell for deg som skal reise til dette eksotiske reisemålet i vinter.

Atlantis The Palm – lev som en konge på Palm Jumeirah

Vil du bo ekstra luksuriøst, populært, rett på stranden og med massevis av opplevleser så passer dette femstjerners hotellet perfekt. Det ligger på den kunstige øya Palm Jumeirah og temaet for hele hotellet er det “The Lost City” – Atlantis. Her lever du som en konge. Hotellet har blant annet Midtøstens største vannpark, to basseng, delfinarium og akvarium. Velg mellom 19 barer og restauranter med mat fra hele verden – en av restaurantene eies av ingen ringere enn Robert de Niro. Du kan også unne deg litt ekstra luksus med deilige spabehandlinger. Barna kan være med i barneklubben og om du vil feste hele natten er det bare å gå til nattklubben. Det finnes mange forskjellige typer rom å velge mellom, alt fra dobbeltrom til suiter.

Jumeirah Zabeel Saray – spa-resort

Dette femstjerners og prisbelønte spahotellet ligger eksklusivt til på den kunstige øya Palm Jumeirah og er inspirert av den ottomanske tidsepokens keiserlige palass. Det praktfulle hotellet lokker både med et stort bassengområde med et 60 meter langt basseng og en privat strand. For de minste familiemedlemmene finnes et separat barnebasseng med morsomme vannsklier. For barna finnes også en barneklubb med engelsktalende personell. Restaurantene har ulike spesialiseringer og her kan du smake på retter fra Tyrkia, Italia, Libanon og Japan. I spaavdelingen kobler du skikkelig av med en rekke deilige behandlinger. Det går gratisbusser til Mall of the Emirates og vannparken Wild Wadi Water Park.

Rixos The Palm – barnevennlig luksusresort

Denne familievennlige luksusresorten med fem stjerner ligger lengst ute på palmebladet på den kunstige øyen Palm Jumeirah med 360 graders utsikt. Det finnes to bassengområder i en eksotisk hotellhage som strekker seg til hotellets egne strandlinje. Barna har et eget basseng og en rolig lekeplass å slå seg løs på. Vil du ta en pause fra plasking og sol, og heller benytte deg av Dubais enorme shoppingtilbud, går det gratisbusser til Mall of Emirates. Det finnes flere restauranter å velge mellom, en nattklubb, et velutstyrt treningsrom og et fantastisk spa. Du bor i rom innredet med en asiatisk touch.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

På dette femstjerners, barnevennlige hotellet bor familien ekstra flott. Hotellet ligger ved Jumeirah Beach, en 15 kilometer lang strand der luksushotellene ligger på rekke og rad. Bassengområdet består av et oppvarmet basseng, deilige solsenger, en nedsenket bassengbar og med sandstranden rett nedenfor solterrassen. Vil du ha det stille og rolig finnes det også en vakker hage der man kan være. På hotellet er det også spa, gym og badstu. Har du lyst på shopping går The Walk rett utenfor hotellet, en promenade med massevis av butikker og restauranter. Du kan enten bo i dobbeltrom eller suite.

6 flotte hotell

Armani Hotel Dubai – bo i Burj Khalifa

Vil du bo på et hotell som stikker seg ut bør du se nærmere på dette femstjerners hotellet som ligger i Burj Khalifa, verdens høyeste bygning. Du bor stilig og sentralt med kort vei til blant annet Dubaifontenen, Souk al Bahar og Dubai Mall, som er verdens største shoppinggalleri. Hotellet har treningsrom, tennisbaner, herlige spabehandlinger og et utendørsbasseng. Suitene er på 70 kvadratmeter, alle nøye innredet i jordnære farger og med gratis wifi. Det er omtrent syv kilometer til nærmeste strand, som er Jumeirah Beach Park.

Ja Ocean View – storby og bad

Dette firestjerners hotellet er en av skyskraperne i Dubai skyline og passer for deg som vil kombinere storby med sol og bad. Bassenget ligger i tredje etasje og har en utrolig vakker utsikt over havet og stranden Marina Beach som ligger bare 300 meter unna. Når du ikke ligger ved bassenget kan du nyte hotellets store utvalg av fasiliteter – restauranter, barer, spa eller så tar du gratisbussen som går til de store kjøpesentrene. De minste i familiene kan være med i barneklubben. Det er gratis wifi på hele hotellet og du bor i dobbeltrom eller på de ekstra romslige superiorrommenes som begge har havutsikt fra balkongen.