Article

Nå kan du bestille taxfree-varer på nett

taxfree-varer

Nå kan du bestille taxfree-varer i Travel Retail Norway på nett i (TRN) sine butikker på lufthavnene i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand. Forhåndsbestilling er allerede i gang i Stavanger og ved ankomst til Oslo lufthavn. 

Med Klikk & Hent vil det bli enklere å bestille sine taxfree-favoritter. Egne kasser og ferdigpakkede poser vil gjøre at handelen går raskt og effektivt.

Tore Hov, administrerende direktør i Travel Retail Norway.

Bestillingen gjøres ved å gå inn på www.tax-free.no

 

taxfree-varer

 

Moderne handel 

Travel Retail Norway vil videreutvikle tjenesten i samarbeid med Avinor for å skape en moderne og sømløs handel.

I samarbeid med TRN ønsker vi å legge enda bedre til rette for en sømløs reise. Nå kan passasjerene selv skal velge om de skal handle i butikk eller bestille på forhånd og hente produktene ved ankomst til Norge. Dette er vi helt sikre på at styrker handleopplevelsen på norske flyplasser.

Gitte Erlandsen, Kommersiell direktør, Avinor.

Hun presiserer at man fortsatt er i en oppstartsperiode og at man sammen med TRN ønsker å gjøre seg en noen erfaringer sammen med kundene underveis før man eventuelt utvikler produktet videre.

Transfer-passasjerer kan ikke benytte tjenesten taxfree-varer

Ved Oslo lufthavn vil det inntil videre ikke være mulig å bruke Klikk & Hent når man skal videre med fly. Denne begrensningen vil være tidsbegrenset og det arbeides med å implementere løsninger som gjør det mulig for transferpassasjerer å forhåndsbestille.


Travel Retail Norway (TRN) er et norsk selskap, med norske og tyske eiere. Vi har drevet taxfreebutikker og Travel Value-butikker ved Avinor sine største flyplasser siden 2005. I dag er vi tilstede i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Vår viktigste oppgave er å drive ansvarlig salg og god service til reisende på Avinor sine flyplasser og å skape inntekter for Avinor og det norske samfunnet.

%d bloggere liker dette: