Flyselskap

Lufthansa ønsker Airbus A350-900 velkommen i flåten

Torsdag 2. februar viste Lufthansa frem sitt nyeste familiemedlem i fly-flåten nemlig Airbus 350 XWB. Lufthansa er det 10. flyselskapet til å motta leveranse av flytypen, og det første flyet ble levert 19. desember 2016. De 10 første flyene vil bli stasjonert i München, og de to første destinasjonene er Delhi og Boston.

Avgangen til Indiske Delhi har premiere allerede fredag ​​10. februar. Totalt har Lufthansa bestilt 25 Airbus 350-900, har en ennå ikke bestemt seg for om de siste 15 bør plasseres i München eller Frankfurt.

På de første destinasjoner hvor Airbus 350 settes inn, vil flyene erstatte de noe eldre Airbus 330/340 har trafikkert disse rutene, noe som betyr at First class produktet forsvinner på de rutene.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Lufthansa har valgt en kabin layout med:

48 Business Class
21 Premium Economy
224 Economy
293 Totalt

Setene i Business klasse og Premium Economy er de samme som installert på de øvrige flyene, mens i Economy er det splitter nye stoler.

Inflight entertainment

En helt ny underholdningssystemet er installert, og tilbyr rundt 100 filmer og 200 TV-programmer. Skjermene er større enn før, og har et oppdatert grensesnitt. Lufthansa har også en app som kan brukes til å få tilgang til materialet ombord seks uker i forveien. På denne måten kan du lage dine egne spillelister som du kan se på når du kommer om bord. Siste nyheter og sportsresultater tilbys via live TV på skjermer eller via flynet portal som er gratis. Nye LED-lys har blitt installert for å gi så god opplevelse som mulig. Totalt finnes det 24 forskjellige forhåndsprogrammerte lysinnstillinger.

Når du kommer om bord vil du merke at det er et nytt design. Bagasjehyllene tar ikke så mye plass som gjør flyet føles veldig luftig. Setene om bord er de samme som på andre fly når det kommer til Business Class og Premium Economy .
Business klassen er konfigurert med  2-2-2 konfigurasjon.  Setet i seg selv er komfortabelt, men det blir litt upraktisk.

Nytt ombord i Airbus 350 i Business klasse er en selvbetjent buffet der passasjerene kan forsyne seg med drinker og snacks mellom måltidene.

%d bloggere liker dette: