Flyselskap

SAS Dreams: Maraton på den Kinesiske mur

 

Gjør deg klar til ditt mest minneverdige maraton i livet langs en av menneskehetens største monumenter. The Great Wall Marathon i Kina er ikke bare kjent for å være et av de mest krevende maraton i verden, er det også en av de mest pittoreske.

Dette er reklame-teksten til SAS Dreams #2. Dette er et tilbud til SAS Eurobonus medlemmer med høy poeng faktor. SAS har i det stille lansert et eget program for selskapets mest lojale kunder. Disse har blitt invitert med på spesielle events rundt om i Europa, USA og nå Kina.

SAS Dreams – Great Wall Marathon

Nå inviteres det til tur til Beijing, Kina i tidsrommet 16-22 mai 2017. Dette kan vel sies å være et alternativt 17. mai tog. Arrangementet er åpent for medlemmer av SAS Eurobonus Gold / Diamond og Pandion.

Selv om det er ansett som et av de tøffeste løp i verden, tiltrekker Great Wall Marathon, maraton entusiaster på alle nivåer. Løpet har tre distanser: en full maraton, en halvmaraton og en 8,5 kilometer ikke-konkurrerende løp på muren. Uansett hvilken avstand du velger, vil du bli belønnet med spektakulære omgivelser og en fantastisk utsikt.

SAS Dreams

Pris og bestilling

Dette arrangementet er som nevnt over åpent for medlemmer av SAS Eurobonus Gold / Diamond og Pandion. Antall poeng for å slite seg ut på den Kinesiske mur er ikke svimlende, men du skal i tillegg “spytte” inn ganske mye cash. Bestilling foretas på denne lenken.

I tillegg til maraton opplevelsen, inkluderer turen til Kina skreddersydde Beijing opplevelser for en eksklusiv gruppe med bare 30 gjester. Deltakerne kan se frem til fem dager fulle av en mangfoldig blanding av aktiviteter, attraksjoner, og besøk til historiske steder i byen Beijing.

Besøk kongelige steder, nyte smaker av lokal mat, shop till you drop eller bare beundre den historiske og moderne hi-tech arkitektur over hele byen.

Vi ønsker god tur. Husk visum og gnagsår plaster.

 

%d bloggere liker dette: