Flyselskap

Statoil og Widerøe inngår avtale om samarbeid

Ett bredt nettverk og mangfold av frekvenser på flyruter er blant faktorene som utløste beslutningen om videreført tillit gjennom den nye avtalen med Statoil. Avtalen gjelder for tre år med opsjon for ytterligere to år.

SAS og Widerøe er foretrukket partner som innebærer at Statoils innenriksflyvninger vil gjennomføres med SAS og Widerøe.

  • Statoil har store oppdrag på destinasjoner Widerøe opererer og de har vært en viktig kunde i mange år. Vi er stolte over den fornyede tilliten og takknemlig for å kunne videreføre et godt samarbeid med Statoil, sier Åsta Braaten, Vice President Sales, Marketing & Distribution i Widerøe.
  • Vi ser frem til å fortsatt kunne ønske Statoils ansatte velkommen om bord, avslutter hun.

Bakgrunn

Widerøe AS er eier av datterselskapene Widerøe Ground Handling, Widerøe’s Flyveselskap, Widerøe Technical Services og Widerøe Internet. Til sammen er vi nesten 3000 stolte og engasjerte medarbeidere. WGH håndterer bakketjenester på 42 lufthavner i Norge og vi flyr til 46 destinasjoner i inn- og utland.

Widerøe er et annerledes luftfartsselskap. Vi har et evig engasjement for å knytte steder og folk sammen, og strekker oss for folks mulighet til å skape og bo hvor de vil. Dette har vi trodd på og kjempet for i over 80 år og vi skal strekke oss så langt det er mulig for å gi alle et godt tilbud. Widerøe skaper muligheter mellom små og store steder.