Flyselskap

Emirates lanserer ny bar ombord i deres A380 superjumbo

lanserer ny bar

Det har gått mange rykter om Emirates, First Class og deres A380 superjumbo. Nå kan vi lette litt på sløret. Emirates lanserer ny bar ombord i selskapets A380.

De verdens kjente barene ombord på Emirates Airbus A380 får et nytt og moderne utseende. Inspirasjonen skal være hentet fra flyselskapets kommende Første-klasses suiter, som er  «inspirert av private yacht kabiner.»
Ut går de mørke tunge toner for det innovative sosiale området, i hale-enden av  superjumboens øvre dekk .

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Og inn kommer et renere, mer elegant design bygget rundt en lysere farge palett av elfenben og ordentlig champagne, med bronse og woodgrain aksenter. Sitte-området har også blitt oppgradert. Det inkluderer nå cafebord med vindus-utiskt mens andre områder av baren har blitt åpnet opp ytterligere, for å gjøre minglingen enklere.

Lanserer ny bar på fremtidige leveranser

Men en talsmann for Emirates bekrefter at det nye konseptet vil følge leveranse av nye fly fra Airbus, noe som betyr at den nye baren vil gjør sin debut på en ny A380 planlagt levert i juli 2017 -mens resten av den 93-store superjumboen flåten vil måtte klare seg med det opprinnelige designet.