Hotel

Vinn en natt i verdens første pop-up luksushotell i et Lifeguard Tower

lifeguard tower

Strand-elskere og turister fra hele verden er invitert til å delta i en spennende, ny konkurranse. Den er lansert av byen Tel Aviv-Yafo, det Israelske Turistdepartementet og «Brown Hotels» Urban Collection i samarbeide med Hotels.com i verdens første prosjekt av denne typen. Paret som vinner konkurransen vil bli innkvartert i en luksuriøs hotelsuite, inkludert komplett service fra en personlig butler og frokost på sengen i et livvakt-tårn som er spesielt tilrettelagt for gjester på Tel Aviv`s strand Frishman Beach.

Denne unike innkvarteringen gis til vinnerne av konkurransen (et par fra hvert land), som får flybilletter til Israel til en fire-dagers ferie i Tel Aviv i perioden 15.-25. mars. Den første natten tilbringes i livvakt-tårnet på Frishman Beach.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Lifeguard Tower hvordan delta i konkurransen?

Det er ganske enkelt. Ta ganske enkelt et bilde av deg selv med din egen by som bakgrunn, hvor du er kledd på med et strand-outfit (badedrakt/bikini, flip flop-sandaler, etc.) som du kunne tenke deg å ta med deg til Tel Aviv. Forsikre deg om at du holder et skilt med følgende hashtag #TAKEME2TELAVIV og last opp bildet til Instagram. Tilføy en forklaring på hvorfor du fortjener å vinne dette unike ferieoppholdet, og registrèr deg på konkurransens hjemmeside http://en.citiesbreak.com/.

Det mest kreative og virale bidraget utvelges av prosjektets komitè.

Konkurransen er en del af Israel Turistdepartement`s “Two Cities One Break” (To byer en pause)- kampanje, som oppmuntrer besøkende turister i Tel Aviv og Jerusalem, spesielt i vinter-og lavsesongen.

%d bloggere liker dette: