Flyselskap

Widerøe satser videre på Vestlandet

vestlandet

Litt gode nyheter for folket bosatt på Vestlandet. Livet går ikke helt uten Widerøe ?

Mange av våre passasjerer er avhengig av ferge som en del av den totale reisen. Så godt som mulig, der det lar seg gjøre, prøver Widerøe å imøtekomme ønsker fra våre passasjerer som møter utfordringer på flyreiser i kombinasjon med fergetrafikk. Ett direkte resultat av dette er at Widerøe endrer rutetiden på ettermiddagsflyet på lørdager fra Oslo slik at det korresponderer med Måløyfergen fra Florø.WF126 vil fra 1. mai gå fra Oslo klokken 15:45 og våre passasjerer som skal videre med Måløyfergen kl. 17:35 når denne.

Vestlandet og Nordsjøen

Videre har vi óg som mål å kunne tilby våre passasjerer som jobber i Nordsjøen en så optimal ruteplan som mulig. Etter inspill fra oljeselskap, næringsliv og lufthavnen vil vi fra 1. mai øke frekvensen på flere av våre Vestlandsruter.

Følgende ektra avganger til/fra Flørø fra 1. mai er nå tilgjengelig i booking: – Ny avgang Bergen – Florø. Kl. 15:15 ankomst 15:50 (man – fre + søn)

Følgende ruter har tidligere kun vært et tilbud på utvalgte ukedager, nå blir det tilbud på samtlige ukedager: – Daglig direktefly Florø – Kristiansund. Kl. 11:25 ankomst 12:05
– Daglig direktefly Molde – Florø. Kl. 06:00 ankomst 06:37
– Daglig direktefly Stavanger – Florø. Kl. 10:10 ankomst 11:05
– Nytt rutetilbud Florø – Ålesund – (Bergen). Man – fre + søn Kl. 16:05 ankomst 16:35