Bonus Program

Trippel Trumf Torsdag 16. mars 2017

torsdag 16. mars

Nok en torsdag  drar Norgesgruppen til med en klassiker og favoritt blant SAS Eurobonus medlemmene. I morgen torsdag 16. mars 2017 er det trippel trumf torsdag. Da har du som trumf medlem en god mulighet til å opptjene trumf-kroner som kan konverteres til SAS Eurobonus poeng.

På Trippel-Trumf torsdag får alle Trumf-medlemmer 3% Trumf-bonus hos Spar, Eurospar, Joker, Kiwi, Meny, Ultra, Centra, Jacob’s og CC-Mat, samt hos nettvarehuset Flust. Med Trumf Visa får du 4% bonus.

I tillegg til trippel trumf med 3 % på alle dagligvarer får alle KIWI PLUSS-kunder 15 % på all fersk frukt og grønt. Det blir hele 18 %!

Eurobonus & Trumf

Din Trumf-bonus kan bli til reiser med SAS. Du kan overføre hele eller deler av din Trumf-saldo til SAS EuroBonus-poeng.Trumf og SAS EuroBonus samarbeider. Dette gir deg som Trumf-medlem mulighet til å bruke bonusen din på reiser med SAS. Hvis du ikke har konto fra før, kan du bli EuroBonus-medlem her. Overføringen vil ta 3-4 virkedager. Bonusen kan ikke føres tilbake til din Trumf-konto.

Trumf Visa

kr 100 i velkomstbonus

Trumf Visa gir deg 1% ekstra bonus når du handler i NorgesGruppens butikker. Det vil si at ordinære varekjøp gir 2% bonus, mens kampanjekjøp på f.eks. Trippel-Trumf Torsdag gir 4% bonus. Du får også 0,5% på alle andre varekjøp, men ikke når du handler hos en av NorgesGruppens konkurrenter. Med andre får du ingen bonus når du handler dagligvarer hos Coop Extra eller REMA 1000.

En fordel med Trumf Visa er at du ikke behøver å registrere Trumf-kortet når du betaler, så du slipper å bekymre deg for at du går glipp av bonus. Du får også 100 Trumf-poeng i velkomstbonus dersom du tar kortet i bruk innen 14 dager. Les mer om Trumf VISA her.

Kun torsdag 16. mars 2017

Denne torsdagen er det en ekstra gulerot på gang. Dersom du registrerer deg på Trumfs Facebook side, kan du være med i trekningen av 2 500 Trumf kroner.

Det er enkelt å finne ut hvor langt du kan reise for dine EuroBonus-poeng. Kanskje du kan reise til din drømmedestinasjon ved å overføre Trumf-bonusen din til EuroBonus?

%d bloggere liker dette: