Article

Celebrity Cruises lanserer unik ny skipsklasse

Mandag lanserer Celebrity Cruises sitt hittil mest ambisiøse skipsprosjekt; Celebrity Edge. Skipet åpnet for bookinger i dag, og første seiling blir 16. desember 2018.

Med Edge etablerer selskapet en helt ny skipsklasse. Skipet vil endre cruise opplevelsen med banebrytende ny design og teknologi. En av de viktigste inspirasjonskildene har vært ønsket om å bringe destinasjonen nærmere gjesten. En av de største nyhetene blir blant annet «the Magic Carpet». Dette blir en gigantisk bevegelig glassveranda som flytter seg mellom dekk 2 og 16. Funksjon og innhold vil endres avhengig av hvilket dekk verandaen benyttes på. På dekk 16 blir «the Magic Carpet» en lekker spesialrestaurant med fantastisk utsikt. På dekk 14 blir den en forlengelse av bassengområdet, på dekk 5 vil den tilby utendørs servering for inntil 100 gjester som en forlengelse av restaurantområdet, og på nederste nivå dekk 2 blir «The Magic Carpet» en ny plattform for ilandstigning. Herfra vil nye, luksuriøse tenderbåter bringe gjestene i land på en raskere og mer komfortabel måte enn noen gang før.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Ny skipsklasse med 3D teknologi

Med unik ny 3D teknologi har Celebrity Cruises designet et av verdens mest avanserte cruise skip allerede før den fysiske byggingen har startetDen nye teknologien har også gjort nøkkel til lugaren overflødig. På Edge kan man nå låse seg inn med sin egen smarttelefon.

Selskapet har også fått hjelp fra internasjonalt anerkjente navn; Arkitekten Tom Wright, som har designet noen av verdens mest ikoniske bygninger og Kelly Hoppen, en av de mest berømte og ettertraktede interiørdesignere i verden, har hatt ansvaret for utformingen av interiøret ombord.

Les mer om unike Celebrity Edge her!

Faktaboks: Celebrity Edge
Den første seilingen vil være i Karibien 16. desember, 2018
Skipet vil seile 7 netters østlig og vestlig rute i Karibien
Skipet får 23% større lugarer, og 10% større baderom
Hjemmehavn blir Ft. Lauderdale i Florida
Brutto tonn: 129,500
Lugarer: 1,467
Maks antall gjester: 3.373
Antall ansatte: 1.320

Ytterligere 3 skip i denne skipsklassen vil lanseres i løpet av tiden frem til 2023.