Flyselskap

QSuites Business Class – de første destinasjonene er nå kjent

 

Det var knyttet store forventinger til lanseringen av Qatar airways sitt nye Business class produkt. Lanseringen fant sted på den kjente reiselivsmessen i Berlin 8. mars 2017. Nå kan vi også bringe informasjon om hvilke ruter og destinasjoner som får stifte kjennskap med denne nyvinningen først.

På lanserings tidspunktet ble det presentert at den første ruten til å få de nye business class Qsuites ville være strekningen Doha – London. Det skal skje allerede i sommer, i forbindelse med levering av en fabrikk ny Boeing 777-300ER.

Qatar planlegger å ettermontere setet i de eksisterende Boeing 777 og Airbus A350s. De de kommer til å sette inn en modifisert versjon av setet i Boeing 787 og Airbus A380.

Qsuites ikke prioritert fra Oslo?

Bloggen Miles and Destinations, som daglig publiseres i Brazil har i dag lekket informasjon om fremtidige Qsuites destinasjoner.

QSuites vil i første omgang bli installert på ruten til London i juli 2017. Deretter følger Paris, New York, Tokyo og til slutt, São Paulo. Dette bekreftes av Qatar airways daglig leder i Brasil, Renato Hagopian. Han kunne avsløre at ruten Sao Paulo – Doha vil bli fløyet med Q-Suites allerede i januar 2018 ombord i en av selskapets A350.

Inntil til videre kan vi nordmenn kose oss med daglige avganger mellom Oslo og Doha med selskapets Boeing 787 Dreamliner.

Qatar airways Business Class ombord i Boeing 787 Dreamliner