Flyselskap

Lufthansa med fokus på Florida – stor vårkampanje

Lufthansa med fokus

Så var det Lufthansas tur til å komme med tilbud og kampanje. Lufthansa med fokus på Florida er dagens høydepunkt. Det tyske selskapet med gul og blå logo tilbyr i disse dager en kampanje til Florida. Lufthansa har stort rutenettverk i Florida med 3 destinasjoner. Det er Disney Ekspressen til Orlando, Miami og nå også Tampa.

Med 3 destinasjoner til The Sunshine State, har Lufthansen god kapasitet over atlanteren. I sommerprogrammet som startet for ett par dager siden går alle flyvningene fra selskapets hub i Frankfurt. Om vinteren pleier Lufthansa også å ha en flyvning fra deres hub i München.

Florida kartet

Lufthansa med fokus
Grafisk fremstilling av Lufthansa destinasjoner i Florida. © gcmap.com

Hva er så tilbudet?

Som alltid er det priser fra i et slikt tilbud.

Billigst ut i denne tilbudsrunden er Miami som daglig trafikkeres med en Airbus A380, deretter følger Orlando som daglig trafikkeres med en Boeing 747. Tampa på vest-kysten av Florida, og som grenser mot Mexico gulfen trafikkeres 5 dager i uken med en Airbus A340.

Lufthansa med fokus på Florida – med liten skrift

De aller rimeligste billettene bookes i bookingklasse K. I følge nettstedet wheretocredit.com, gir disse en opptjening på 25% av faktisk avstand fløyet i SAS Eurobonus programmet. Dette betyr i praksis at en tur-retur reise fra Oslo til Miami gir en opptjening i underkant av 3 000 EuroBonus poeng.

Dersom du er poeng-jeger i SAS Eurobonus vil vi derfor anbefale å betale med et Shell Mastercard for Trumf opptjening eller et SAS Eurobonus American Express kort.