Flyselskap

Norwegian lanserer to nye USA-ruter til Seattle og Denver

lanserer to nye

Norwegians globale vekst fortsetter og selskapet lanserer to nye ruter fra London til Seattle og Denver. 

– Vi er glade for å gi reisende på begge sider av Atlanteren enda flere direkteruter mellom kontinentene med våre nye ruter mellom London og Denver og London og Seattle. Det er stor etterspørsel etter Norwegians kvalitetsprodukt og lave priser mellom USA og Europa. Vi ser fram til å ønske enda flere velkommen om bord våre nye Dreamlinere, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.

I løpet av fire år med interkontinentale flygninger har fyllingsgraden i snitt ligget på godt over 90 prosent, noe som beviser at det er stor interesse for billige billetter mellom Europa og USA og Europa og Asia.

Lanserer to nye ruter – Lett å fly fra Norge

De nye rutene korresponderer godt med Norwegians avganger mellom Oslo og London, slik at reisende fra Norge også lett kan benytte seg av de nye rutetilbudene.

Norwegian-passasjerer kan i dag fly direkte fra Oslo til New York, Fort Lauderdale, Los Angeles, Orlando, San Francisco, Boston og Las Vegas i USA. Det store rutenettet i USA kombinert med Norwegians enveisbilletter, gir enda flere kombinasjonsmuligheter for reisende som ønsker å oppleve enda mer på sin USA-ferie. I tillegg tilbyr Norwegian direkterute mellom Oslo og Bangkok.

London Gatwick – Seattle Tacoma International Airport:
Norwegian vil fly fire ganger i uken (mandager, onsdager, fredager og søndager) mellom London og Seattle. Oppstarten er satt til 17. september.

London Gatwick – Denver International Airport:
Norwegian vil fly to ganger i uken (tirsdager og lørdager) mellom London og Denver, med oppstart 16. september