Flyselskap

Emirates kåret til verden beste flyselskap i TripAdvisors Travelers’ Choice Awards for flyselskaper 2017

TripAdvisor

Emirates ble den store vinneren i TripAdvisors første Travelers’ Choice Awards for flyselskaper med hele fem utmerkelser. Dette inkluderte tittelen som det beste flyselskapet i verden, beste Economy Class og beste First Class.

Emirates har blitt kåret til verdens beste flyselskap i TripAdvisors første Travelers Choice-kåring for flyselskap. I tillegg til å motta den gjeveste prisen av alle, vant selskapet fire andre kategorier. Beste First Class, beste Economy Class, beste store flyselskapet i Midtøsten og Afrika, og Topp 10 beste flyselskapene i verden.

Dette er det første året TripAdvisor har en egen kategori for flyselskaper i sin anerkjente Travelers’ Choice Awards. Tildelingene er basert på mengden og kvaliteten på anmeldelser flyselskapene har fått fra reisende over hele verden i løpet av en 12-måneders periode.

Stolt over TripAdvisors Travelers Choice Awards

– Vi er beæret over å bli kåret til det beste flyselskapet i verden av TripAdvisor Travelers’ Choice Awards for flyselskaper 2017. Det at prisutdelingen er et resultat av objektive vurderinger og tilbakemeldinger vitner om vårt engasjement i å levere en overlegen reiseopplevelse til alle våre kunder. Vi ønsker at reisende fortsetter å ha Emirates som sitt førstevalg, derfor fortsetter vi å investere i produkter og tjenester på tvers av alle kabiner. Dette er også hvorfor våre serviceteam hver eneste dag gjør sitt aller beste for å gi våre kunder den beste reiseopplevelsen, både ombord og på bakken.

Sir Tim Clark, President, Emirates Airline.

– Vi er stolte av å introdusere TripAdvisors Travelers Choice Awards for flyselskaper som skal bistå reisende med god informasjon for å velge riktig flyselskap basert på opplevelser fra andre TripAdvisor-brukere, sa Bryan Saltzburg, General Manager for TripAdvisor Flights. – Det er en stor ære for Emirates å bli anerkjent som verdens beste flyselskap av TripAdvisors brukere, og det sier mye om Emirates’ kontinuerlige fokus på å levere fantastiske kundeopplevelser.

Emirates lanserer tripadvisors

Emirates er verdens største internasjonale flyselskap, med et stort nettverk til 155 destinasjoner i 83 land på seks kontinenter. Emirates har også en av verdens mest moderne flåte bestående av kun bredbuksfly / wide-body. Selskapet har også verdens første og eneste flyselskap med en flåte kun bestående av Airbus A380- og Boeing 777-fly.

tripadvisor

Oppgraderes hele tiden

Flyselskapet har nylig annonsert en interiøroppgradering i sine kabiner til flere millioner dollar. Denne inkluderer en forbedret Onboard Lounge ombord Emirates Airbus A380 fly. Emirates har også nylig gjennomført en ordentlig produkt oppgradering med en rekke eksklusive produkter til reisende på First og Business Class. Blant annet verdens første fuktighetsgivende pysjamas for passasjerer på First Class. Nye og luksuriøse “dynetepper”, hudpleieserie  fra økologiske VOYA og en ny serie med skjønnhetsprodukter fra det italienske luksusmerket Bulgari.

Det siste året har Emirates også lansert flere nye produkter for kunder som reiser på selskapet Economy Class. Inkludert verdens første interaktive velværesett og bærekraftige tepper laget 100 prosent av resirkulerte plastflasker.

 

%d bloggere liker dette: