Article

Azamara Club Cruises lanserer sine 2019 seilinger med nye og spennende reiseruter og havner

Azamara Cruise

Azamara Club Cruises, er kjent for seilinger til unike destinasjoner hvor de større cruiseskipene ikke kommer til.Hele 250 havner besøkes og for første gang inkluderes seilinger til Alaska. Nå avdukes 2019 seilingene som omfatter 45 nye havner, 69 land og hele 145 «late evenings», det vil si anløp hvor skipet ligger i havnen til sent på kvelden og 94 overnattinger, hvor skipet ligger i havn til neste dag.

En av årets nyheter er Alaska med 11 seilinger, som spenner seg over åtte til ti dager i perioden mai til september 2019.

En annen nyhet er “Country Intensiv Voyages”. Azamara er det første cruise selskapet med dette konseptet. Disse seilingene gir gjestene mulighet til å oppleve mange destinasjoner i ett og samme land. Japan, er en av de nye destinasjonene man kan «fordype» seg i. Seilingen byr på hele 13 havner i løpet av 15 dager. Andre land er New Zealand, Mexico,Spania, Frankrike, Italia, Kroatia, Hellas – og Norge!

Azamara Special Event Voyages

Azamara har også nisjereiser: “Special Event Voyages”, dette er cruise hvor de tilbyr en håndfull «en-gang-i-livet opplevelser». Her inngår noen av de største festivalene og arrangementer rundt om i verden. Blandt annet: Formel 1 Løpene (Monaco Grand Prix og spanske Grand Prix) og filmfestivalen i Cannes Film Festival.

“Golf cruise”. I samarbeid med Perry Golf, har Azamara åtte nye cruise for golfentusiaster som inkluderer The British Open i Portrush, Nord-Irland og The Masters Tournament i Augusta, Georgia.

45 nye anløp. Nye anløpshavner inkluderer blant annet Aalborg i Danmark; Lorient, Frankrike; Newcastle Upon Tyne, Storbritannia; Boracay Island, Filippinene; Stewart Island, New Zealand og mange flere.

Azamara er “Boutiquehotell til sjøs”. Skipene er nylig redesignet, og gjestene blir varmt mottatt med enestående personlig service. Ombord nytes god mat og eksklusive viner fra hele verden. De to skipene som begge tar ca 700 gjester leverer en ekte boutiquehotell atmosfære som er inspirert av destinasjonene Azamara besøker.