Flyselskap

Nå får du bagasjen med på FlyViking

Fly Viking bagasjen med på FlyViking

På nettsidene til Securitas Aviation går det fram at selskapet har inngått kontrakt med det nye flyselskapet, som i første omgang har vært opptatt av rutene mellom Hammerfest, Tromsø og Bodø. Så langt har man ikke hatt løsning for annet enn håndbagasje. Nå blir det andre boller.

Securitas Aviation opplyser at de skal levere tilleggstjenestene.

– FlyViking tar opp konkurransen og ønsker å utfordre det etablerte markedet innen norsk luftfart. Vi er svært fornøyd med å få delta på denne reisen, sier Securitas-direktør Dorothy Billett til egne nettsider.

Bagasjen med på FlyViking rett over påske

De lover både sikkerhet, punktlighet og service i sine tjenester.  Avtalen omfatter sikkerhetskontroll, innsjekk av passasjerer og bagasje, gatearbeid, gjennomgang av passasjerlister og sikre at alle kommer trygt om bord.

Securitas Aviation starter å levere tilleggstjenester til FlyViking i Hammerfest 18. april, man de har også en intensjonsavtale om oppfølging flere steder.

Om selskapet FlyViking

  • FlyViking © er et varemerke tilhørende FlyViking AS.
  • Fly VikingFlyViking tilbyr ruteflyvninger tilknyttet regionale flyplasser I Norge.
  • Selskapets initielle flypark vil være basert på DHC8, dette er en serie maskiner vél tilpasset regionale flyplassers banelengde og topografi.
  • FlyViking eies av Viking Air Norway AS, som igjen er eiet av et antall aksjonærer med Ola OK Giæver jr, grunnlegger og styrets leder, som største aksjonær.
  • Selskapets operasjonelle hovedbase er i Tromsø, Flyplassveien 31.