Flyselskap

Qatar Airways – Unforgettable Spring Moments

Spring Moments

Unforgettable Spring Moments – er siste skudd på stammen hos Qatar Airways. Denne gangen er det snakk om en kampanje som må bookes innen mandag 24. april 2017. Det er en companion-fare for 2-9 personer. Mange vil sikkert mene at en ferie for en er avslappende og spennendene, ferie for 2 – dobbelt så dyrt og halvparten så morsomt. Men tenk å skulle ta med opptil 8 andre familie medlemmer?

Du vil elske hvor vi tar deg med denne våren. Dra nytte av vårt spesielle Companion-tilbud og nyt gode priser med din nærmeste! Du vil dra nytte av en høyere rabatt når du reiser i en gruppe på 2 – 9 personer, så ikke nøl med og bestill billettene dine innen 24. april. Reiseperioden er mellom 21. april og 15. desember 2017 *.

Unn deg en helt spesiell reise med Qatar Airways sammen med venner og familie. Nyt kulinariske godbiter og nyt shoppingopplevelser over hele verden. Fly og opplev vår prisbelønte service til mange spennende destinasjoner.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen ombord.

Hvem, hva, hvor med unforgettable spring moments ?

Unforgettable Spring Moments – skjermdump fra Qatar Airways hjemmeside.

Som alltid kommer Dubai, Bangkok og Phuket relativt, gunstig ut prismessig. I denne runden synes jeg også tilbudet til Singapore er meget gunstig reiseperioden tatt i betraktning. Qatar Airways har via en “United-spøk” fortalt at det skjer noe stort på mandag 24. april 2017. Om det er noe relatert til billetter, priser eller annet vites ei. Jeg tror dette omfatter deres satsing på det Indiske kontinentet. Bruk denne linken for å komme direkte til tilbudet.

Spring moments – det med liten skrift

  • Gyldig på Qatar Airways opererte flyvninger fra Oslo.
  • Salg periode: frem til 03 mai 2017.
  • Reiseperiode: 21. april -15. desember 2017
  • Antall seter er begrenset og er avhengig av tilgjengelighet av relevant bookingklasse.
  • Minimum opphold: 5 dager. (GCC 4 dager)
  • Maksimum opphold: 1 måned
  • Prisene som vises i tabellen ovenfor er de laveste voksen retur priser inkludert skatter, avgifter og flyplassavgifter, alle tilgjengelige prisalternativer og gjeldende regler vil bli vist ved bestilling.
  • Andre vilkår og betingelser gjelder.
Foto: Qatar Airways

Transfer ved Hamad International Airport

Ved transitt gjennom Qatar Airways 5-stjerners hub, Hamad International Airport i Doha, kan passasjerer som reiser fra Oslo nyte en komfortabel og effektiv transitt. Den moderne flyplassen har mer enn 40.000 kvadratmeter med butikklokaler og restauranter, inkludert mer enn 70 detaljhandel og 30 serveringssteder, samt et 25-meters svømmebasseng, treningsstudio, hotell og spa.

Flyplassen ble akkurat kåret til 6. beste i verden av Skytrax.

Premium-passasjerer kan også nyte hvile i to prisbelønte lounger – Al Safwa First Lounge og Al Mourjan Business Lounge. Førstnevnte er verdens første flyplass lounge som har vunnet Seven Star First Lounge Award av Seven Stars Luxury Hospitality og Livsstil Awards, kjent som «Oscar Luxury».