Bonus Program

Lei bil i april og vær med i trekningen av 50 000 SAS EuroBonus-poeng

Lei bil i april

Hent ut leiebil de to siste ukene i april og vær med i trekningen av 50 000 SAS EuroBonus-poeng.

I uke 16 og 17 (18.04-30.04) har Avis en ekstra godbit til deg som tar ut leiebil hos selskapet i denne perioden. Bestiller du leiebilen din ved bruk av AWD-nummeret: S192000, og tar ut denne innenfor tidsrommet i april. Da er du nemlig automatisk med i trekningen av 50 000 SAS EuroBonus-poeng.

Lei bil i april – fly i sommer


Skal du på familiebesøk, hyttetur eller har behov for en større kassebil for å rydde i hagen? Da er tiden inne for å ta ut en leiebil i denne perioden og samtidig være med i trekningen av 50 000 SAS EuroBonus-poeng!

Kanskje har du nok poeng til å spikre sommerens ferietur?

Warren Avis starter Avis Airlines Rent a Car Systems på flyplassen Willow Run Airport i Detroit. Han forutser reisetrendene i etterkrigstiden og åpner den aller første utleiestasjonen i verden på en flyplass.

Om AVIS

I 1946 åpnet Warren Avis verdens første utleiestasjon på en flyplass ved Willow Run Airport i Detroit og det med kun tre biler. I dag har Avis mer enn 5000 utleiestasjoner fordelt på 165 land.

Avis anses å være et pålitelig merke med prisbelønte tjenester og en lang innovasjonstradisjon. De høyeste kravene til komfort og servicekvalitet har gjort Avis til en av de ledende merkene i verden når det gjelder kundetilfredshet.