Flyselskap

Qatar Airways øker på ruten Doha – Bali

For knappe 2 uker siden kunne vi bringe nyheten om at Emirates øker frekvensen på feriedestinasjonen Bali, Indonesia. I kveld parrer Gulf-konkurrenten Qatar Airways med sin tredje daglige flyvning til akkurat samme destinasjon.

Den tredje daglige ruten fra Doha Hamad International Airport starter allerede 7. mai. Det betyr at Qatar Airways tilbyr triple daglige flyvninger, og vil gi passasjerene forbedrede reisemuligheter samtidig som antall seter  tilgjengelige på non-stop-ruten øker med 35 prosent.

Ruten vil bli fløyet med en Boeing 787-8 Dreamliner. Den er innredet med 22 seter i Business class og 232 seter i Economy, mellom Doha Hamad International Airport til Bali Denpasar. Les vår test av Qatar Airways Business class her.

Bali er populært

Bali har lenge vært et populært reisemål for Qatar Airways passasjerer.  Flyselskapet startet direkte flyvninger mellom Doha og Bali allerede i 2014, og har senere økt dette til to ganger daglig.

Før dette hadde Qatar Airways Bali som destinasjon via en «touchdown» i Singapore. Men den utvidede globale rekkevidden til flyselskapet og en betydelig vekst i flåte-størrelsen har gjort det mulig for flyselskapets å tilby tre daglige direkte non-stop-flyvninger.

Qatar Airways-konsernsjef, Mr. Akbar Al Baker sa: «Starten en av trippel daglig non-stop rute fra Doha til Bali Denpasar tilbyr passasjerer fra vårt globale nettverk enda større tilgang til dette populære feriestedet med gode internasjonale transfer muligheter,  og en større fleksibilitet.

«Vi er glade for å bekrefte at Boeing 787 Dreamliner vil være den tredje frekvensen på denne ruten. Den tilbyr det nyeste innen design og komfort til passasjerer, komplementert av våre andre wide-body fly, Boeing 777 og Airbus A330.»


Bali
Hamad International Airport Doha, Qatar

Transfer ved Hamad International Airport

Ved transitt gjennom Qatar Airways 5-stjerners hub, Hamad International Airport i Doha, kan passasjerer som reiser fra Oslo nyte en komfortabel og effektiv trasfer. Den luksuriøse og moderne flyplass har mer enn 40.000 kvadratmeter med butikker og restauranter. Dette inkluderer mer enn 70 detaljhandels forretninger og over 30 serveringssteder, samt et 25-meters svømmebasseng, treningsstudio, hotell og spa.

Flyplassen ble akkurat kåret til 6. beste i verden av Skytrax.

Premium-passasjerer kan også nyte hvile i to prisbelønte lounger – Al Safwa First Lounge og Al Mourjan Business Lounge. Førstnevnte er verdens første flyplass lounge som har vunnet Seven Star First Lounge Award av Seven Stars Luxury Hospitality og Livsstil Awards, kjent som «Oscar Luxury».

https://www.facebook.com/peterfox.no/

%d bloggere liker dette: