Bonus Program

Vinn en kulinarisk reise til Japan med Avis og SAS Dreams

Vi har tidligere publisert artikkelen om SAS Dreams og The Secret World of Umami. Påmeldingsfristen til dette arrangementet gikk ut på fredag 21. april 2017, men det er fortsatt ikke for sent. Vinn en kulinarisk reise til Japan med Avis og SAS Dreams.

Om det var prisen som har begrenset påmeldingen eller andre årsaker vet vi ikke. Men medlemmer av Avis Preferred på nivå 3 – Avis President’s Club har i disse dager mottatt en e-post kampanje fra Avis, hvor man kan vinne 2 av de 20 plassene til arrangementet.

The Secret World of Umami

Delta i Avis og SAS Dreams’ konkurranse for å entre “The Secret World of Umami”. To heldige vinnere i Skandinavia kan vinne to plasser hver, for denne eksklusive turen for totalt 20 deltakere.

Fra 6. til 11 juni vil et par heldige vinnere kunne leve ut sine “foodie”-fantasier på en helt spesiell tur utviklet av SAS Dreams. På denne turen får du oppleve et unikt gastronomisk eventyr i Japan, sammen med SAS’ egen mesterkokk, Peter Lawrance.

Reisen er en hyllest til Japans kulinariske fortid, nåtid og fremtid.

For å delta må du svare på tre enkle spørsmål og fortelle hvem du ønsker å ta med på turen, og hvorfor du ønsker å dra på turen.

 


Konkurransen – Vinn en kulinarisk reise

Spørsmål 1: Hva er Avis ”tag line”, We try…
1. Better
X. Harder
2. Tougher

Spørsmål 2: Hva heter nivåene i Avis’ lojalitetsprogram?
1. Avis Preferred, Avis Preferred Plus, Avis President’s Club
X. Avis Preferred, Avis PP Plus, Avis President Club
2. Avis Preferred, Avis Plus, Avis President Member

Spørsmål 3: I hvor mange land finnes Avis Bilutleie?
1. 145
X. 155
2. 165

Spørsmål 4: Skriv hvem du vil ta med deg på reisen og fortell hvorfor du ønsker å delta på turen?

Det med liten skrift

Send ditt bidrag til aviskonkurranse@avis.no. Konkurransen varer frem til 30. april 2017 og er kun åpen for Avis President’s Club medlemmer.