Flyselskap

SAS frister med tilbudet: Reis til varmen

reis til varmen

Reis til varmen. Nå har SAS ekstra lave priser til en rekke sommerdestinasjoner i Europa. Bestill sommerferien allerede i dag på sas.no.

SAS klinker til med kampanjen «Reis til varmen» denne helgen. Det burde være en god deal når det fortsatt er nattefrost på store deler av Østlandet i slutten av april måned. Du skal allikevel ikke bruk for lang tid på å bestemme deg. Du må bestille senest 1. mai 2017, altså på mandag.

Reis til varmen i Spania

I følge nettstedet yr.no, er sommeren allerede kommet til Spania. Allerede fredag ettermiddag er temperaturen godt over 16 grader både i Alicante, Barcelona og Malaga. Dette er i følge Wikipedia hva som kan regnes som norsk sommer temperatur.

reis til varmen
Reis til varmen med SAS. Utsnitt fra www.sas.no fredag 28-04-2017.

Det er altså mulig å booke seg en enveis billett med SAS til fastlands Spania, Barcelona, Alicante og Malaga for mellom NOK 599 – NOK 699 i skolens sommerferie. Det er også mange andre destinasjoner på tilbud. Sjekk sas.no

Alltid med SAS

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-25 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

Vi kan også anbefale og betale reisen med Shell Mastercard som gir opptjening i Trumf-programmet, som igjen kan konverteres til SAS EuroBonus.

24 timers åpent kjøp – Når du bestiller billett på sas.no har du alltid 24 timers åpent kjøp.

Reis til varmen med liten skrift

  • Bestill senest 01-05-2017
  • Reiseperiode: 15-05-2017 –30-09- 2017

Lik Peter Fox på Facebook

Følg Facebook-gruppen flightdeals.no