Flyselskap

Norwegian: USA har aldri vært nærmere

USA har aldri

Fly direkte med Norwegian til populære destinasjoner i USA! Selskapet har rimelige billetter, hyppige flyavganger og flyr deg til de mest sentrale flyplassene. Med andre ord: Veien til USA har aldri vært kortere!

Bestill mellom 02.05 – 05.05.2017. Reis mellom 4. september og 14 desember 2017.

 

Vi anbefaler alltid å betale flybilletter hos Norwegian med Bank Norwegiankortet. Bruk av Bank Norwegian kredittkort gir 1 % CashPoints opptjening på all bruk. Her kan du søke om et gratis Bank Norwegian kort.

Betingelser USA har aldri vært nærmere

Bestill mellom 02.05 – 05.05.2017

  • Reis mellom 4. september og 14 desember 2017
  • Tilbudet gjelder utvalgte destinasjoner og avganger.
  • I enkelte perioder vil det være få eller ingen billetter til annonsert pris, dette gjelder særlig ifm skoleferier.
  • Tilbudet gjelder ikke barnerabatt.
  • Forbehold om endringer.

Les også artikkelen om at Norwegian Reward vant 2 priser ved årets Freddie Awards.

Les vår guide til Norwegian Rewards her. Fordelsprogrammet er helt gratis.

Om Norwegian

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 7000 dedikerte medarbeidere. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 130 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.