Flyselskap

Qatar Airways tilbyr nå 150 destinasjoner og gratis stop-over i Doha

Qatar Airways tilbyr nå over 150 destinasjoner i sitt hurtig voksende rutenettverk. I tillegg tilbyr selskapet nå i samarbeid QTA (Qatar Tourism Authority) gratis stop-over i Gulf emiratet.

Qatar-initiativet inkluderer gratis hotellopphold for passasjerer som ønsker å oppleve Doha som destinasjon.
Gratis luksushotell kommer i tillegg til allerede eksisterende gratis transittvisum for å skape en «ferie-i-ferien» for passasjerer som reiser via Hamad International Airport i transitt.
Qatar Airways har lansert en unik stop-over pakke i partnerskap med Qatar Tourism Authority (QTA) for å markedsføre Qatar som reisemål for internasjonale reisende. Den tilbyr transittpassasjerer muligheten til å oppdage Doha, med både gratis luksushotellopphold og gratis Transittvisum.

Gratis stop-over

Det unike tilbudet er en del av en bredere kampanje kalt +Qatar. Kampanjen har til hensikt å oppfordre alle transittpassasjerer til å legge til Qatar som del av deres reiserute. Tilbudet fra QTA og Qatars flyselskap gjør at passasjerer som reiser gjennom Doha kan oppleve en smak av Midtøsten gratis.

gratis stop-over
Kilde: http://qweather.gov.qa/ClimateNormals.aspx

Gjennom hele sommeren vil flyselskapet, med støtte fra QTA, gi passasjerer muligheten til et opphold ved å tilby fire og femstjerners hotellinnkvartering uten kostnad for de som flyr via Doha.

Kampanjen inviterer alle Qatar Airways-passasjerer til å legge Doha til ferien ved å benytte seg av et gratis opphold for en natt ved et utvalg av landets beste fire- og femstjerners hotell i hovedstaden Doha.

Doha har normalt temperaturer godt over 40 grader i perioden.  God fornøyelse.

 

Om Qatar Airways

Qatar Airways, det nasjonale flyselskapet i Qatar, er et av de raskest voksende flyselskapene med en av de yngste flyflåtene i verden. Flyselskapet har en moderne flåte med 195 fly som flyr til mer enn 150 forretnings- og turistdestinasjoner på seks kontinenter. Qatar Airways er medlem av flyalliansen oneworld, noe som gir passasjerene tilgang til mer enn 1 000 flyplasser i over 150 land samt til 14 250 daglige avganger. Qatar Airways er det første flyselskapet fra Midtøsten som er blitt medlem av en global flyallianse.

Underholdningssystemet Oryx One tilbyr ca. 3 000 filmer, TV-programmer, spill og musikk. Passasjerene som flyr med B787, A350, A380, A319 og enkelte A320 bog A330 kan også holde kontakt med venner og familie over hele kloden gjennom wi-fi og GSM-tjenesten om bord