Flyselskap

SAS åpner ny direkterute mellom Tromsø og København

tromsø Devaluering SAS resultater SAS fly storbritannia

Vinterprogrammet 2017/2018 tilbyr blant annet en ny rute fra Norge til Danmark. Det er vil være to flyvninger i uken, og ruten vil bli fløyet med en Boeing 737 med plass til 181 passasjerer.
Nå får danskene sjansen til å se nordlyset i Norge og kanskje en av Norges vakreste innflygninger. København Tromsø vil faktisk være en del av SAS ‘nye vinterprogrammet i 2017/2018.

– Vi sørger alltid for å fly til de stedene våre kunder ønsker. Vi har sett en stor etterspørsel etter Tromsø, som begge har noe for de som ønsker å oppleve natur, nordlys og også for den reisende som er svært interessert i mat og kultur.

Michael Hansen, salgssjef i SAS.

Tromsø er den største byen i Nord-Norge, som ligger mer enn 350 kilometer nord for polarsirkelen. Det gjør blant annet Tromsø til et populært sted for å se nordlyset.

Tromsø og Norge treffer

Med den nye ruten til Tromsø flyr SAS til seks destinasjoner i Norge fra Danmark.
SAS flyr cirka 16 daglige avganger til Oslo fra København, 6 daglige avganger til Bergen og SAS nylig åpnet også veien mellom Oslo og Aalborg som en helårsrute. SAS flyr også til Stavanger, Trondheim og Ålesund fra København.

– Vi tilbyr våre passasjerer en godt tilpasset ruteplan med mange avganger, og vi har mange nye initiativer som er i kommingen,  som Europas beste wi-fi, som vi vet at våre kunder ønsker. Dette gjør for eksempel at for eksempel kan se på TV-serien SKAM på vei til Norge eller se en dokumentar om Norge, sier Michael Hansen.

Ruteplan Tromsø – København

Onsdager 11:15- 13:45 TOS- CPH 14:20- 16:50 CPH – TOS
Lørdager 11:00-13:30 TOS- CPH 14:05-16:35 CPH- TOS