Flyselskap

Kampanjepriser med Emirates i business- og førsteklasse

kampanjepriser overskudd Emirates lanserer Emirates kutter

Emirates tilbyr for øyeblikket rabatterte flybilletter i business- og førsteklasse til en rekke av sine destinasjoner. Prisen forutsetter at det er to personer som reiser i lag, og rabatten avhenger av hvor lang tid i forveien du bestiller – jo tidligere, jo bedre pris! 

Bestill i dag og benytt deg av Emirates rabatterte kampanjepriser på business- og førsteklasse når dere er to som reiser i lag. Kampanjen gjelder for de fleste av Emirates destinasjoner i Asia, Australia og Afrika. Rabatt gis ved bestilling 30, 60 og 90 dager før avreise, og jo tidligere du bestiller, jo bedre pris får du!

  • Reiseperiode fram til 14. desember 2017.
  • Siste frist for bestilling er 25. juli, men merk at det er begrenset med plasser!

Prisene under inkluderer flybillett i businessklasse og to netter på 4-stjerners hotell på destinasjonen. Emirates tilbyr også hente og bringe-service for sine kunder i business- og førsteklasse.

Eksempler på kampanjepriser

Dubai 19 550 per person
Cape Town 23 150 per person
Durban 28 150 per person*
Bangkok 15 750 per person
Phuket 20 300 per person*
Kuala Lumpur 19 200 per person
Singapore 19 900 per person
Saigon 19 350 per person*
Hanoi 20 650 per person
Manila 21 650 per person
Denpasar Bali 26 050 per person
Sydney 33 650 per person
Melbourne 33 250 per person
Auckland 33 100 per person

*Prisen inkluderer en natt på destinasjon og en natt på hotell i Dubai pga. manglende flyforbindelse samme dag.

Prisene er av veiledende karakter og gjelder for bestilling 90 dager før avreise. For bestilling av reise 60 eller 30 dager før avreise er prisene høyere. Arrangøren tar forbehold om prisendringer og ledighet. Hotellprisene kan også variere med valgt reiseperiode. Ovennevnte priser tilbys i samarbeid med Orkide Ekspressen.

Kampanjepriser med limo-service

Emirates kan også tilby sjåfør-service for sine kunder i Business- og Førsteklasse. Strekningenes lengde varierer fra destinasjon til destinasjon. I Oslo og Bangkok inkluderer Emirates f.eks. transport innenfor 60 kilometers radius.