Flyselskap

Turkish Airlines med for-sommer kampanje

for-sommer kampanje

Turkish Airlines var på god fart til å bli et av verdens største flyselskap. Det var den gang da. Nå er situasjonen i selskapet en ganske annen på grunn av alle hendelsene i og rundt Istanbul. Som flyselskap har jeg bare positive erfaringer å melde om. Relativt nye fly, meget god service og som nevnt fantastisk stort rutenettverk. Nå er det for-sommer kampanje som gjelder.

For å fylle flyene sine, har Turkish Airlines (TK) stort sett meget hyggelige priser. Selskapet har i dag to daglige avganger mellom Oslo Lufthavn og Istanbul. Det har tidligere vært annonsert direkteruter både til Bergen og Stavanger, men disse ble aldri realisert.

Selskapet har i disse dager en for-sommer kampanje, som utløper mandag 22. mai 2017. Det er mange godbiter, og vi har sakset ut en rekke destinasjoner til under NOK 4000,-

for-sommer kampanje
Utsnitt fra selskapets hjemmeside.

Blandt nordmenns favoritter er både Phuket, Bangkok, New York og San Francisco på menyen. Reiser du med Turkish Airlines til USA, må du påregne en “gratis” overnatting i Istanbul på veien ut. Som jeg skrev i avsnittet over har flyselskapet to daglige avganger fra Oslo, men flyene til USA tar av fra Istanbul før første flyet fra Gardermoen lander.

Betingelser ved for-sommer kampanje

Reiseperiode: 16. mai 2017 – 10. desember 2017
Black-out 10. juni – 17. juli 2017
28. september – 02. oktober 2017
Salgsperiode: 16. mai – 22. mai 2017
Må kjøpes: 3 dager før avreise
Minimum opphold: 3 dager / natt til lørsdag
Maksimum opphold: 3 måneder

Turkish Airlines er medlem av Star Alliance, og som medlem av SAS EuroBonus opptjener du poeng på reiser med Turkish.