Flyselskap

​Utvider serveringstilbudet etter passkontrollen på Avinor Oslo lufthavn

​Utvider serveringstilbudet

For reisende til land som ikke inngår i Schengen-samarbeidet åpner et nytt serveringskonsept med et internasjonalt, variert mattilbud.

– Etter en skarp konkurranse med flere tilbydere, er det en glede å kunne annonsere Food Truck Festival som det nye serveringstilbudet på området for reisende til land utenfor Schengen. HMS Host-Umoe F&B Company AS leverte det beste anbudet og vi er helt sikre på at de reisende blir svært så fornøyde, sier kommersiell direktør ved Avinor Oslo lufthavn, Torgeir Kjos Sørensen.

– Vi er veldig stolte av å introdusere» Food Truck Festival «på Oslo lufthavn. Konseptet er inspirert av matmarkeder globalt og i Norge. Dette er en ny måte å presentere og oppleve mat og drikke på i terminalen, og vi tror at dette vil gi mer verdi til den totale opplevelsen av Oslo lufthavn. Vi ønsker å gi folk på farten en grunn til å tilbringe mer tid før en flytur på flyplassen – her kan et konsept som Food Truck Festival gjøre forskjellen. Vi setter pris på at Avinor har valgt oss til å utvikle et slikt innovativt og spennende konsept, sier Per Christensen, General Manager for HMSHost-Umoe F&B Company.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

​Utvider serveringstilbudet

Reisende til land utenfor Schengen-området må passere passkontrollen for å komme til sin gate, og kan dermed ikke benytte seg av lufthavnens øvrige tilbud når de først har passert passkontrollen. I dette området har det tidligere vært for liten plass og begrenset serveringstilbud. Området ble utvidet i april, og flere fasiliteter er nå under bygging.

– Food Truck Festival bringer med seg noe nytt og spennende vi ikke tidligere har opplevd på Oslo lufthavn. Med sitt internasjonale preg og brede nedslagsfelt passer dette godt i Non Schengen-området, og bidrar godt til en stadig økende andel reisende til og fra disse landene, avslutter Kjos Sørensen.

Food Truck Festival planlagt å åpne innen november 2017.