Hotel

CLARION HOTEL FORSTERKER PRIDE SAMARBEIDET – ER NÅ NORDISK PARTNER

Nordisk partner

For andre året på rad er Clarion Hotel offisiell hovedpartner til Oslo Pride som inntar hovedstaden siste uken av juni. Hotellkjeden har tidligere også vært partner til Sveriges største Pride festival, Stockholm Pride.

Nytt i år er samarbeidet med West Pride i Gøteborg 1. – 7.juni. Ytterligere én nyhet er samarbeidet med Helsinki Pride. Det var i Finland at hotellkjeden gjorde en bemerkelsesverdig aktivitet tidligere i vår da loven om likekjønnede ekteskap trådte i kraft 1.mars. Hotellene feiret blant annet ved å lyssette fasaden til Clarion Hotel Helsinki i regnbuefarger og hadde et spesielt godt tilbud for nygifte.

Clarion Hotel har i flere år aktivt støttet Pride og denne sommeren satser man enda større. Utover aktiviteter og eventer på hotellene har flere enn 200 medarbeidere deltatt i foregående års parader. I år regner man med enda større oppslutning. Hotellene blir et naturlig samlingssted der samarbeidet med Pride kommer til å være godt synlig for hotellgjester og besøkende i både dekor og aktiviteter. Man fyller hotellene med glede og farge under parolen “Stay With Pride”.

-Vi vil vise at vi mener alvor når det kommer til mennesker likeverd. På våre hotell kan alle være seg selv, både gjester og personal, sier Henrik Berghult, Senior Vice President, Clarion Hotel om samarbeidet med Pride. Vi har et fokus på mangfold året rundt, med et flertall aktiviteter. Det finnes et stort engasjement rundt Pride blant våre medarbeidere, noe som er fantastisk moro å se, og det er et tegn på dette er veldig, veldig viktig for mange, avslutter Berghult.

Nordisk partner

Clarion Hotel sitt mangfoldsarbeid gjennomsyrer hele virksomheten fra gjester til medarbeidere. Allerede i rekrutteringsprosessen gis alle søkere sammen mulighet uansett erfaring og bakgrunn da hotellkjeden arrangerer auditions. Dessuten har Nordic Choice Hotels, hvor Clarion Hotel inngår, blitt tildelt prisen “Sveriges mest LHBT-vennlige arbeidsplass” av fagforeningen Unionen Dette etter at en medarbeider selv nominerte arbeidsplassen.

-Vi er utrolig stolte av å ha Clarion og deres ansatte med på laget, ikke bare som hovedpartner, men også som en viktig støttespiller i arbeidet med å skape en stadig mer åpen og mangfoldig by. Uten støtten fra Oslo Prides partnere hadde ikke festivalen kunnet vokse seg til den fantastiske folkefesten den er blitt, sier leder av Oslo Pride, Fredrik Dreyer.

Det er på hotellene og i Pride Park det skjer:


Clarion Hotel sine medarbeidere og ledelse deltar selvsagt i samtlige Pride paraden. På hotellene vil det blant annet være forskjellige pre-pride arrangement og mulighet til å nyte signaturdrinken Homopolitan. Møt også Clarion i Pride parkene i sommer. I Oslo vil du kunne lade både deg selv og telefonen din i Pride Park, i tillegg til konkurranser med hotell-premier.

Clarion Hotel er stolt partner til:
West Pride, 7-11/6
Oslo Pride. 23/6-2/7
Helsinki Pride, 26/6-2/7
Stockholm Pride, 31/7-6/8

%d bloggere liker dette: