Hotel

Scandic vokser videre – nå åpner Scandic Hafjell

Scandic Hafjell

Nøyaktig en måned etter at Scandic styrket sin tilstedeværelse i Lillehammer-regionen med åpningen av Scandic Lillehammer Hotel, fortsetter ekspansjonen når nyrenoverte Scandic Hafjell åpner i dag.

Hotellet, som frem til i dag har gått under navnet Meetingpoint Hafjell Hotel & Resort, blir nå en del av Nordens ledende hotellkjede med 230 hoteller i syv land. Med dette får Scandic en ny spennende destinasjon i porteføljen med Hafjell Alpinsenter, Lilleputthammer og Hunderfossen Familiepark som nærmeste naboer til hotellet.

Reddet fra nedleggelse


For hotelldirektør Erik Fostervoll og hans medarbeidere er dette en gledens dag på flere måter.

– For mindre enn halvannet år siden stod hotellet i fare for å bli omgjort til leiligheter og 100 arbeidsplasser var truet. Jeg er svært takknemlig for at huseier Pandox i stedet valgte å oppgradere hotellet for en betydelig sum, og at hotellet nå blir innlemmet i Nordens største hotellkjede. Denne reisen kunne ikke ha tatt en bedre retning, og nå starter et nytt kapittel for oss som Scandic Hafjell, sier Fostervoll fornøyd.

Nyrenovert hotell med klatrevegg i lobbyen

Samtlige 210 hotellrom vil innen fredag 16. juni være ferdig renovert. Uken etter starter arbeidet med å gi kurs– og konferansefasilitetene et betydelig løft slik at høstens konferansedeltagere kan se frem imot inspirerende møter i nye lokaler.

– Barn som besøker hotellet kan glede seg til å prøve den helt nye klatreveggen som står klar i resepsjonen, og her kan også våre kursdeltagere få utfolde seg, sier Fostervoll.

Når Scandic Hafjell i dag blir en del av Scandic-familien, markerer det samtidig at Scandic har overtatt det siste av fem norske hoteller i en avtale mellom Scandic og Pandox og Eiendomsspar. Fra før er Scandic Lillehammer Hotel, Scandic Sørlandet, Scandic Valdres og Grand Hotel nå en del av Scandic Hotels.

– Med den omfattende renoveringen som Pandox legger ned vil Scandic Hafjell bli et flott tilskudd for Scandic og for våre gjester. Med naboer som Hafjell Alpinsenter, Hunderfossen Familiepark, og kort vei til så vel Lillehammer sentrum som flotte fjellområder med turmuligheter sommer som vinter, mangler det ikke på muligheter for besøkende uansett årstid, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels Norge.

Dette er Scandic Hafjell:

  • 210 nyrenoverte hotellrom
  • Moderne treningsrom
  • Innendørs svømmebasseng og sauna
  • 25 konferanse– og møterom
  • Kapasitet inntil 500 personer i samme sal
  • Klatrevegg i resepsjonen
  • Lobbybar og restaurant