Article

Ving tester mobile nøkler på Ocean Beach Club Kreta

Ving tester mobile

I samarbeid med låsfirmaet ASSA ABLOY Hospitality har Ving videreutviklet sin Companion App, slik at vi nå kan tilby gjestene våre å åpne romdøren med sin egen smarttelefon. Denne sommeren utfører vi en test på Vings konsepthotell Ocean Beach Club Kreta.

– Vi har valgt ut noen test-rom på Kreta hvor gjestene slipper å gå via resepsjonen for vente på nøkkelkort ved ankomst til hotellet. Alt de trenger er en smarttelefon og appen, hvor den mobile nøkkelen sendes noen dager før innsjekking. Så er det bare å åpne døren og begynne ferien, forteller markeds- og informasjonsdirektør i Ving, Tonje Løkaas Fossum.

I slutten av mai ankom de første test-gjestene familiehotellet Ocean Beach Club Kreta. Med den mobile nøkkelen i appen, og digitalt kart for navigering til riktig bygning, kunne gjestene raskt installere seg på rommet.

Vings egne konsepter, Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club og voksenkonseptet Sunprime Hotels er utviklet ut fra kundenes ønsker og behov. En stor og viktig del av disse konseptene er å ta bort elementer man må bruke ekstra tid på. Gjennom tjenesten Easy Travel kan hotellenes gjester begynne hjemreisen med å sjekke inn allerede på hotellet, transferbussen går direkte til flyplassen uten mellomstopp og på flyplassen går man direkte til sikkerhetskontrollen. Å innføre mobile nøkler er ytterligere et steg på veien mot en enda mer behagelig ferie.

Ving tester mobile nøkler

– Vi er helt overbeviste om at Ving tenker riktig, og vi ser globalt at interessen for mobile nøkkelløsninger øker. Mobile nøkler gir i tillegg personalet mer til å fokusere på gjestene, slik at deres ferieopplevelse blir best mulig, sier Markus Boberg, SVP Commercial Excellence, ASSA ABLOY Hospitality.

– Nøkkeltesten pågår til midten av august og etter det skal det gjøres en ny vurdering. Blir testen vellykket skal vi definitivt gjøre mer av dette, fortsetter Løkaas Fossum.

Teknikken for mobile nøkler inngår i ASSA ABLOY Hospitality Mobile Access løsning og er implementert i Vings Companion App som er tilgjengelig for både iOS och Android.

I anledning startperioden har Ving laget noen korte filmer for å markedsføre prosjektet. Filmene vises i Vings sosiale medier og i nyhetsbrev.