Flyselskap

FlyViking åpner nye ruter til Stokmarknes

FlyViking-pilot Stokmarknes

FlyViking åpner mandag 12. juni nye ruter mellom Tromsø – Stokmarknes og Bodø.

I tillegg åpner selskapet ruter mellom Bodø og Evenes.

Stokmarknes
Rutekart pr. 12-06-2017 FlyViking

De nye rutene kommer i tillegg til rutene mellom Hammerfest – Tromsø – Bodø, samt Tromsø – Alta.

Mannskapet på selskapets første flyvninger til Vesterålen og Ofoten består denne gangen av kaptein Ola Giæver, kaptein Joep Conventes og i kabinen er det “bygutten” Knut Aksel Jakobsen som styrer. Alle meget erfarne med lang fartstid fra luftfarten.

Ved etablering av disse rutene dobler FlyViking kapasiteten med flyvninger på svært spennende destinasjoner og reisende kan se frem til svært gode tilbud i tiden fremover, uttaler selskapets administrerende direktør Stein Terje Dahl.

Om Stokmarknes

Stokmarknes er en by og administrasjonssenteret i Hadsel kommune i Nordland. Tettstedet Stokmarknes har 3 336 innbyggere per 1. januar 2016, og ligger på Hadseløy. Stokmarknes fikk bystatus ved nyttår 2000.

Byen er hurtigrutas hjemsted, og ved hurtigrutekaia ligger Hurtigrutemuseet. I tilknytning til museet ligger den gamle hurtigruta MS «Finnmarken» på land og utgjør et av flere landemerker

Om Flyviking

FlyViking tilbyr ruteflyvninger tilknyttet regionale flyplasser I Norge.Vår initielle flypark vil være basert på DHC8, dette er en serie maskiner vél tilpasset regionale flyplassers banelengde og topografi.FlyViking eies av Viking Air Norway AS, som igjen er eiet av et antall aksjonærer med Ola OK Giæver jr, grunnlegger og største aksjonær.