Bonus Program

Beskytt bilen – Og tjen poeng til en reise med SAS Eurobonus

beskytt bilen

Det er ikke bare bilen som blir pen når du besøker et Ditec Senter, nå får du også en pen slump med SAS EuroBonus poeng ved hver bilpleie. Vi har tidligere skrevet om at Restaurantkjeden Egon har bekreftet deltagelse i SAS EuroBonus. Nå skal bilen skinne, mens poengene triller inn på konto.

SAS EuroBonus har allerede lansert full-skala versjonen av konseptet som drives av selskapet Loyal Solutions i både Danmark og Sverige. Løsningen var ventet lansert i slutten av mai eller begynnelsen av juni, etter at SAS varslet nedetid på Eurobonus serveren. Det har den senere tid vært mye irritasjon rundt selskapets nye hjemmeside, og er vel derfor utsatt inntil videre.

 

Ditec – beskytt bilen

I det stille, har selskapet Ditec blitt lansert som SAS EuroBonus partner. Vi kan lese følgende på selskapets hjemmesider;

Ditec Norge og våre Ditec Senter er svært fornøyd med å bli partner i SAS EuroBonus-programmet. I dette samarbeidet kan over 4,8 millioner innehavere av SAS EuroBonus-kortet få EuroBonus-poeng på sine handler hos et Ditec Senter. Alle EuroBonus-medlemmer tjener 500 EuroBonus Ekstra-poeng per 1 000 krone brukt hos et Ditec Senter.

Det er enkelt å tjene poeng

For å tjene EuroBonus Ekstrapoeng sveiper du SAS EuroBonus medlemskort (ikke EuroBonus kredittkort) i betalingsterminalen før du betaler. Du kan deretter betale kontant eller med kredittkort/debetkort.
Hvis du betaler med SAS EuroBonus kredittkort (American Express, MasterCard, Diners) tjener du ekstra poeng. Husk, uansett hvordan du velger å betale – må du alltid sveipe EuroBonus medlemskort på kjøpstidspunktet for å tjene poeng.

Om Ditec bilpleie

Ditec driver bilpleie sentere over stort sett hele landet fra Kristiansand i Sør til Tromsø i Troms. Behandling av bilen koster fra ca. NOK 2 490 og oppover. Du kan lese mer om Ditec på selskapets hjemmeside.