Bonus Program

Nå får du SAS Eurobonus hos Golfbutikken!

golfbutikken

Golfbutikken har nå åpnet for muligheten til å opptjene SAS EuroBonus poeng. Som medlem av SAS lojalitetsprogram opptjener du 50 Eurobonus ekstrapoeng per NOK 100 i omsetning hos Golfbutikken.

Vi har tidligere skrevet om at både bilpleiefirmaet Ditec og restaurantkjeden Egon inngår i SAS EuroBonus samarbeidet.

Vi er glade og stolte over å være partner til SAS Eurobonus-programmet. I våre Golfstore-proshoper (Kragerø, Grenland og Arendal) får du og de over 4,8 millioner andre som også har SAS Eurobonus-kortet nå Eurobonus-poeng ved kjøp av golfutstyr. Dette gjelder også ved kjøp i vår nettbutikk.

Alle Eurobonus-medlemmer tjener 50 Eurobonus ekstrapoeng per 100 krone brukt i Golfstores pro-shops i Norge, Sverige eller Danmark.

golfbutikken

Om Golfbutikken AS

Golfbutikken AS har sitt hovedkontor i Skien. Selskapet har drevet med instruksjon, golfreiser og proshop i Norge siden 1995.

Vi kan golf og har noe å tilby for alle kategorier golfere!

Ola Axelssons Golfskole og Ola Axelssons Golfreiser er avdelinger av Golfbutikken AS.

Du finner oss på Grenland GKArendal GK og Kragerø GK.

 

Om Golf

Golf er en sport der enkeltspillere eller lag slår en liten ball ved hjelp av forskjellige køller, med mål om at den havner i et bestemt hull. Det kan spilles lagvis eller individuelt. Spillet defineres i golfreglene som «å spille en ball med en kølle fra utslagsstedet ned i hullet med ett slag eller flere påfølgende slag i overensstemmelse med reglene». Golf antas å ha oppstått i Skottland og Nederland, og har vært spilt i flere hundre år på De britiske øyer.