Flyselskap

Thai Airways: OSLO SUPER DEAL 2017

Oslo Super Deal 2017

Thai Airways har akkurat sluppet en ny kampanje til sitt norske publikum. Kampanjen har fått det klingende navnet: OSLO SUPER DEAL 2017.

Tilbudet omfatter en rekke spennende destinasjoner i Thailand, Vietnam, Filippinene, Indonesia og Malaysia. For knappe syv tusen kroner er det faktisk muligheter for både Australia og New Zealand. Kampanjen må bestilles direkte på Thai sine hjemmesider.

Jeg har forsøkt å inkludere destinasjonene på et kart med utgangspunkt i Bangkok.

Thai Airways – OSLO SUPER DEAL 2017 | gcmap.com|

 

Priser fra Oslo Pris / Tur-retur
Bangkok, Chiang Mai, Krabi, Phuket 3 768
Vientiane, Phnompenh, Hanoi,                4 155
Ho Chi Minh, Yangon, Kuala Lumpur
Denpasar Bali, Singapore, Jakarta,                4 226
Manila, Hong Kong, Taipei
Brisbane, Melbourne, Perth,                6 932
Sydney, Auckland

OSLO SUPER DEAL 2017 med liten skrift

  • Med Thai Airways er alltid måltider, setereservasjon og minst 30 kilo innsjekket bagasje inkludert i billettprisen.
  • Thai Airways er medlem av Star Alliance og det er mulig å opptjene SAS Eurobonus poeng med enkelte unntak.
  • Reiseperioden i tilbudet er fra 10 august  – 31 oktober 2017.
    Salgsperioden: er til og med 23 juni 2017.
  • Dersom du er «samler» hos SAS EuroBonus, vil vi som alltid anbefale å betale reisen med Shell MasterCard®. Ønsker du mere informasjon om kortet, bonus-opptjening les denne artikkelen.

 

Følg alle våre gode tilbudsartikler i Facebook-gruppen flightdeals.no

 

Thai Airways

Thai Airways International er det nasjonale Thailandske flyselskap med hovedbase på Suvarnabhumi lufthavn. Selskapet var et av de opprinnelige medlemmer av Star Alliance. Thai Airways flyr hver dag direkte mellom Oslo og Bangkok. På denne ruten blir det hovedsakelig brukt en Boeing 777-300ER.

Thai Airways International ble stiftet i 1960 som et fellesforetak mellom Thai Airways Company og SAS. Etter å ha hjulpet selskapet i gang ble SAS i 1977 kjøpt ut, sik at selskapet ble 100% eiet av den Thailandske stat. De to selskapene samarbeider, da de begge er medlemmer av Star Alliance.

Selskapets første flyvning var 11. mai 1960. Thai startet som «Thai International» og «Thai Airways Domestic». Senere ble de to slått sammen i det nåværende Thai Airways International.

Da hoveddelen av turisttrafikken til landet kommer fra Europa, har Thai hatt liten trafikk til Nord-Amerika, hvor selskapet samarbeider med Lufthansa. Den 1. mai 2005 startet imidlertid Thai en non-stop rute Bangkok-New York JFK (rute TG790/791) med sin nye Airbus A340-500. Med en flytid på 17 timer var dette den raskeste direkte flyvning fra Sydøst-Asia til USAs østkyst. Dette var også en av de lengste internasjonale flyruter.

%d bloggere liker dette: