Flyselskap

Turkish Airlines drar i gang med Wingo kampanje

Wingo

Turkish Airlines følger etter Thai Airways med en Wingo kampanje som løper utløper 22. juni 2017.

Det ene tilbudet avløser det andre. I dag er det våre venner hos Turkish Airlines som legger ut stort sett hele sitt nettverk. Når det gjelder populære reisemål for Nordmenn, er det særlig Bangkok og Hong Kong som peker seg ut som prisvinnere. Også Phuket og Ho Chi Minh city kommer veldig gunstig ut i denne kampanjen.

WIngo

For å fylle flyene sine, har Turkish Airlines (TK) stort sett meget hyggelige priser. Selskapet har i dag to daglige avganger mellom Oslo Lufthavn og Istanbul. Det har tidligere vært annonsert direkteruter både til Bergen og Stavanger, men disse ble aldri realisert.

 

Alle reiser med Turkish Airlines skjer gjennom selskapets base i Istanbul.

Wingo med liten skrift

Reiseperiode 17 juni 2017 – 13 mars 2018
Black out 10 juni 2017 – 17 juli 2017
  28 sept 2017 – 02 oktober 2017
  15 desember 2017 – 30 desember 2017
Salgsperiode 16 juni 2017 – 22 juni 2017
Forhåndskjøp Minimum 3 dager før avreise
Minimum opphold 3 dager
Maksimum opphold 3 måneder
  • Dersom du er «samler» hos SAS EuroBonus, vil vi som alltid anbefale å betale reisen med Shell MasterCard®. Ønsker du mere informasjon om kortet, bonus-opptjening les denne artikkelen.

 

Følg alle våre gode tilbudsartikler i Facebook-gruppen flightdeals.no

 

Om Turkish Airlines

Turkish Airlines  (THY) er det nasjonale flyselskapet i Tyrkia med hovedkontor i Istanbul. Turkish Airlines er et firestjerners flyselskap og opererer i et nettverk med ruter til 199 internasjonale og 42 nasjonale byer, tilsammen 241 flyplasser, i Europa, Asia, Afrika, og USA. Selskapets hovedbase ligger på Atatürk International Airport (IST), Istanbul, med en mindre base på Esenboğa internasjonale lufthavn (ESB), Ankara, og Sabiha Gokcen International Airport (SAW), Istanbul. I 2016 fraktet selskapet 61.2 millioner passasjerer. Selskapet har rundt 12,000 ansatte og er medlem av Star Alliance.