Flyselskap

Nå har privat personer råd til å ta fly igjen

FlyViking-pilot privat personer

FlyVikings inntreden har økt trafikken. Og privat personer har igjen råd til å reise med fly.

Det er nord24 som bringer denne nyheten fra Hammerfest. Mens Hammerfestingene til nå har brukt bil for å komme seg til Alta, for så å ta fly derfra er det nå merbart at et utvidet tilbud til de som vil reise via lufta har begynt å merkes på flyplassen i Snehvitbyen i nord.

– Vi ser nå at konkurransen fungerer med at det er flere som reiser, og vi bidrar til det. Vi visste at markedet var større enn det som fløy tidligere, det ser vi resultatet av nå. Det er hyggelig å kunne bidra til trafikkvekst i Hammerfest, sier Stein Terje Dahl, administrerende direktør i FlyViking AS, til iFinnmark.no.

Privat personer reiser

Mange ferie- og fritidsreisende har tidligere benyttet bil eller båt til Alta, for å fly fra Alta lufthavn. Dahl bekrefter at FlyViking frakter mange passasjerer i private ærender.

Forrige mandag startet FlyViking rute også fra Evenes. Hvordan dette slår ut på trafikken skal bli spennende å se. Dewt er tydelig at de reisende liker å føle at de har penger igjen til kaffe etter at flybilletten er betalt når de lander på sitt bestemmelsessted.