Endelig, eller kanskje elendig? I følge SAS nettsider er EGON nå en fullverdig EuroBonus partner. Spis tilstrekkelig antall hamburgere og vipps, er du i New York ?
Her er Egons egen pitch;
Våre gjester liker vårt konsept, maten og servicen. Vi er opptatt av å holde på konseptet og bruker ca. 20 millioner på å bygge opp en ny restaurant. Årlig bruker vi mye tid og ressurser på meny- og konseptutvikling for å tilfredsstille et bredt publikum over hele landet. Vi er kompromissløse på konseptet vårt – Egon skal ha akkurat samme konsept på alle restauranter.
Vi er også stolte av våre ansatte. Vi har engasjerte ansatte som står på hver eneste dag for å yte service til alle våre gjester. I bransjen er vi en av de med lavest sykefravær, laveste turnover på ansatte og lederteam. Dette er også en av suksesselementene for konseptet.
Egon er live – Antall poeng ?
I følge hjemmesidene til SAS, som har hatt litt variabel kvalitet de siste fire månedene, er det nå mulig å opptjene 50 EuroBonus ekstra poeng per NOK 100 i spend / forbruk.
Det betyr i praksis at en søndags-middag med familien, hvor regningen ender på NOK 1 200, skal gi deg 600 EuroBonus poeng. Slår du på stor-trommen, tar med alle som kan gå, kan du sikre deg en enveis innenriks billett for NOK 12 000 i restaurant regning.
Betaling med kredittkort
Vi kan anbefale å betale reisen med Shell Mastercard som gir opptjening i Trumf-programmet, som igjen kan konverteres til SAS EuroBonus.
Jeg har ikke publisert menyene til Egon-kjeden, da dette vil bli sett på reklame, noe som NRK ikke ville ha spilt.