Bonus Program

SAS EuroBonus og Egon er live?

Egon er live

Endelig, eller kanskje elendig? I følge SAS nettsider er EGON nå en fullverdig EuroBonus partner. Spis tilstrekkelig antall hamburgere og vipps, er du i New York ?

Her er Egons egen pitch;

Våre gjester liker vårt konsept, maten og servicen. Vi er opptatt av å holde på konseptet og bruker ca. 20 millioner på å bygge opp en ny restaurant. Årlig bruker vi mye tid og ressurser på meny- og konseptutvikling for å tilfredsstille et bredt publikum over hele landet. Vi er kompromissløse på konseptet vårt – Egon skal ha akkurat samme konsept på alle restauranter.

Vi er også stolte av våre ansatte. Vi har engasjerte ansatte som står på hver eneste dag for å yte service til alle våre gjester. I bransjen er vi en av de med lavest sykefravær, laveste turnover på ansatte og lederteam. Dette er også en av suksesselementene for konseptet.

Egon er live  –  Antall poeng ?

I følge hjemmesidene til SAS, som har hatt litt variabel kvalitet de siste fire månedene, er det nå mulig å opptjene 50 EuroBonus ekstra poeng per NOK 100 i spend / forbruk.

Det betyr i praksis at en søndags-middag med familien, hvor regningen ender på NOK 1 200, skal gi deg 600 EuroBonus poeng. Slår du på stor-trommen, tar med alle som kan gå, kan du sikre deg en enveis innenriks billett for NOK 12 000 i restaurant regning.

Betaling  med kredittkort

Vi kan anbefale å betale reisen med Shell Mastercard som gir opptjening i Trumf-programmet, som igjen kan konverteres til SAS EuroBonus.

 

Jeg har ikke publisert menyene til Egon-kjeden, da dette vil bli sett på reklame, noe som NRK ikke ville ha spilt.

Egon er live

https://player.vimeo.com/external/157408428.hd.mp4?s=78a3ec29c96f0fb359ebf8444a32c1643f37128d&profile_id=113&oauth2_token_id=388438725

%d bloggere liker dette: