Flyselskap

Norwegian-passasjerer tilbake i Norge

USA enste KPI Tilbake i Norge

Norwegian-passasjerene som strandet i Spania og USA tirsdag, skal ha kommet seg hjem, men selskapet opplyser fortsatt om forsinkelser. Norwegian passasjerer fra helgen er tilbake i Norge.

– Ja, passasjerene skal ha kommet seg fram nå, opplyser kommunikasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen, til NTB onsdag formiddag.

Tilbake i Norge

I Oakland utenfor San Francisco i USA måtte Norwegian-passasjerer vente i tre døgn på fly til Oslo. Flyet ble utsatt fra lørdag til mandag morgen, og så kansellert igjen, før det ble satt opp ny avgang tirsdag. I alt 177 passasjerer måtte tirsdag morgen gå av et fly som skulle fra Malaga i Spania til Sola i Stavanger på grunn av mangel på flyansatte, meldte Stavanger Aftenblad.

– Vi har dessverre noe etterslep på grunn av tidligere forsinkelser som påvirker noen flygninger i dag. Vi jobber på spreng for å hente oss inn igjen og informerer kundene løpende via sms, men de fleste av våre over 600 flygninger i dag er i rute, forklarer Sandaker-Nielsen.

Om Norwegian Lang-haul

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 7000 dedikerte medarbeidere. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 130 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

%d bloggere liker dette: