Flyselskap

LH bilskilt er og blir en etterspurt vare

LH bilskilt

Merkelig, overraskende, uventet. Det er selskapets oppdagelse. LH Bilskilt er mer populært enn noen gang

Bilskilter med bokstavene LH i har igjen vært tilgjengelig i Lüdinghausen i Nordrhein-Westfalen siden 2014. Borgmester Richard Borgmann fortalte den ene redaksjonen at over 19.000 biler i distriktene Coesfeld og Unna har blitt utstyrt med disse skiltene i løpet av de siste tre årene.

“Etterspørselen er stor”, sier den anerkjente Lufthansa-fansen. Flyvning har alltid fascinert ham og LH-nummerplaten forbinder ham med Lufthansa.

LH Bilskilt
Nå kan du sikre deg LH bilskilt. Er du gæren eller bare fantast ?

Les også: Norge har åpnet for egne bilskilt

 

LH Bilskilt kan gi fordeler

Og det er ikke bare ordføreren som har forbindelse til Lufthansa, da denne anekdoten, som han personlig skrev til Carsten Spohr, viser: Administrerende direktør for Lüdinghausen-baserte selskapet “Kleffmann-gruppen” ankom til Düsseldorf flyplass sent etter å ha sittende fast i En trafikkork. Han spurte en Lufthansa-ansatt om han kunne parkere kjøretøyet med nummerplaten LH-BK 1 på et av parkeringsplasser reservert for Lufthansa-ansatte. Til hvilken Lufthansa-ansatt svarte: “Du kjører et Lufthansa-kjøretøy. Hva er problemet?”