Flyselskap

British Airways lanserer countryrute

countryrute

Nå blir det enklere for norske country og western-elskere å komme seg til countrymusikkens hjemby når British Airways til våren lanserer ny direkterute mellom London og Nashville.

– Vi er gleder oss til å legge Nashville til vårt omfattende globale nettverk og til å bli det eneste flyselskapet som flyr direkte mellom Europa og Tennessee. Nashville har over hundre steder med live-musikk hver eneste dag, hvor du kan høre alt fra blues til jazz og gospel. Sørstatsbyen har også en fantastisk historie og kulturarv, samt spennende mat og drikke. Nashville er virkelig et levende sted for enhver smak og stil, sier Sean Doyle, direktør for nettverk og allianser i British Airways.

Ruten mellom London-flyplassen Heathrow og Nashville opereres over fem uker og har oppstart i mai 2018. Den blir da den eneste direkteforbindelsen mellom Europa og hovedstaden i delstaten Tennessee.

Innen sommeren 2018 vil British Airways tilby 26 direkteruter mellom London og USA, og hele 67 daglige flyvninger til og fra det amerikanske kontinentet, som en del av samarbeidet med American Airlines. Ruten til Nashville skal flys med British Airways sin Boeing 787-8.

countryrute

Countryrute til Nashville

– Musikkbyen er en dynamisk by med en av de raskest voksende økonomiene i USA. Vi tror denne ruten vil bli en storfavoritt både blant turister og forretningsreisende mellom USA og Europa, sier Doyle.

Med sine 840 000 årlige besøkende fra hele verden kåret både Forbes og Travel + Leisure magazine Nashville til en av de beste destinasjonene i USA i 2017. Byen er også et perfekt utgangspunkt for resten av de amerikanske sørstatene, og ligger mellom tre motorveier med direkte forbindelse til byer som Memphis, Baton Rouge og New Orleans.

Ruten skal opereres med fem ukentlige avganger fra London Heathrow kl. 15:45 og ankomst i Nashville kl. 18:50 lokaltid. Flyvningen fra Nashville til London har avgang kl. 20:20 og ankommer London kl. 10.30 neste dag.
I tillegg til den nye direkteruten øker British Airways antall flyvninger fra Heathrow i London til Philadelphia og Phoenix fra én til ti ukentlige avganger.

Flytypen A380 skal også introduseres på én av de to daglige flyvningene til Chicago. British Airways har lansert mer enn 30 nye ruter over hele verden i år, inkludert direkteflyvninger til New Orleans, Oakland i California og Fort Lauderdale i Florida.

Tidligere i år annonserte også flyselskapet omfattende oppgraderinger av Club World-klassen. Fire hundre millioner britiske pund vil bli brukt på ulike forbedringer for å gi passasjerer økt komfort og flere valg ombord. Blant annet forbedret catering, nye seter og fokus på bedre søvn. På Heathrow i London har British Airways åpnet et eget Club World innsjekkingsområde hvor sikkerhetskontrollen leder direkte inn i flyselskapets lounge.

For mer informasjon om Nashville besøk www.visitmusiccity.com

%d bloggere liker dette: